Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna ! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=69099)

spec4rever 13-03-2006 18:42

Wojna !

Jak mowi topic znowu mamy wojne :) Fire vs Overshadows
wojna zostala oficjalnie wypowiedziana wczoraj w nocy
i juz padlo kilka osob z ove~(nie wiem czy to sie liczy do fragow :P:)
Przyczyna wojny jest PA overshadows.....
skonczyla sie wojna Fire vs Tengu .. ale Tengusy przesadzily

Fire Frags:

Azzepol
Mar 16 2006, 16:41:04 CET Killed at Level 61 by Danko Valerious

Danko Valerious
Mar 12 2006, 23:41:23 CET Killed at Level 92 by Ahazin and by Ehazin
Mar 16 2006, 17:05:00 CET Killed at Level 91 by Nizahe Inferno and by Dany Darko

Doktor Pettersen
Mar 16 2006, 17:36:52 CET Killed at Level 66 by Dany Darko and by Russel Inferno

Solle'Steinhold
Mar 12 2006, 23:41:29 CET Killed at Level 87 by Dany Darko and by Cinek Niszczyciel

Ztyx Drestas
Mar 12 2006, 23:49:37 CET Killed at Level 106 by Ahazin

Overshadows Frags:

Dorlik
Mar 16 2006, 16:49:38 CET Killed at Level 89 by Steph Spectre and by Danko Valerious

Mortana
Mar 16 2006, 16:43:46 CET Killed at Level 82 by Danko Valerious and by Latco

Raldric Darko
Mar 16 2006, 16:43:30 CET Killed at Level 47 by Vildingen and by Danko Valerious

Torpedo De'Fire
Mar 16 2006, 16:40:48 CET Killed at Level 65 by Azzepol and by Master Exzor

Volltio
Mar 18 2006, 14:44:48 CET Killed at Level 93 by Vildingen and by Steph Spectre

Zakks
Mar 16 2006, 16:37:21 CET Killed at Level 64 by Kerrash and by Ztyx Drestas

Cortez Blackheart 13-03-2006 19:58

Gdybys jeszcze napisal kto padl, a nie tylko na jakim lvlu to by bylo sweet :D

Barnabhinio 13-03-2006 20:21

Dopiero co sie wojna skonczyla, Tengu zaplacilo miliony gp zeby grac a tu nowa wojna.

Ale o ile w pierwszej wojnie nie bylem za nikim to teraz jestem za Fire. Powod? Tengu zdradzilo swoich towarzyszy z pola bitwy:

1. Jimbob zrookowal sie dla nich, a oni przy pierwszej okazji zaplacili mimo ze zarzekali sie ze beda walczyc do Rooka

2. Tak samo Cosanostra w akcji wykupienia i zabicia Xanial Melu wiedzial ze bedzie hunted forever ale zrobil to dla nich

3. I znow Cosanostra zabity przez swoich "przyjaciol":

Mar 06 2006, 13:22:42 CET Killed at Level 98 by Solle'Steinhold and by Nizahe Inferno

Mar 05 2006, 23:33:10 CET Killed at Level 101 by Mitzu Dexterius and by Danko Valerious

Nie mowiac juz o tym ze wielu z bylego Tengu nie mialo kasy by zaplacic a Latco i spolka nie pomogli im nawet.

spec4rever 13-03-2006 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barnabhinio
Dopiero co sie wojna skonczyla, Tengu zaplacilo miliony gp zeby grac a tu nowa wojna.

Ale o ile w pierwszej wojnie nie bylem za nikim to teraz jestem za Fire. Powod? Tengu zdradzilo swoich towarzyszy z pola bitwy:

1. Jimbob zrookowal sie dla nich, a oni przy pierwszej okazji zaplacili mimo ze zarzekali sie ze beda walczyc do Rooka

2. Tak samo Cosanostra w akcji wykupienia i zabicia Xanial Melu wiedzial ze bedzie hunted forever ale zrobil to dla nich

3. I znow Cosanostra zabity przez swoich "przyjaciol":

Mar 06 2006, 13:22:42 CET Killed at Level 98 by Solle'Steinhold and by Nizahe Inferno

Mar 05 2006, 23:33:10 CET Killed at Level 101 by Mitzu Dexterius and by Danko Valerious

Nie mowiac juz o tym ze wielu z bylego Tengu nie mialo kasy by zaplacic a Latco i spolka nie pomogli im nawet.

Cosa padl za to ze jest 2 licow suka ;] jak tengu zaczelo placic on dal msg do nizahe ze bedzie tengu zabijal za to zeby tylko nie byc hunted wiec widzisz jaki to kolega;]

Radament Hellfire 13-03-2006 20:45

Nie wiem czemu jeszcze ktos próbuje walczyc z FIRE. Fire jest teraz zbyt liczne i maja zbyt duza przewage lvlowa. Jednak jezeli zwycieza wojne w co watpie to to dla nich wielkie GZ.

Torpedo 14-03-2006 10:36

To bedzie partyzancka wojna ze strony overshadows. Zapewne uznali juz albo uznaja to w niedalekiej przyszlosci ze dla nich miejsca na morganie juz nie ma. W takim wypadku beda organizowac jakies sneak ataki na fire, ktore i tak niewiele wniosa do wojny.

Knight of Heross 14-03-2006 16:39

ehh...nie wiem moze ale moze napewno to jest wojna kolejna na Morganie....nie tylko to ze duzo sobo zginie tych co walcza a takze zgina przypadkowi....to smutne :P

Lukis 14-03-2006 20:10

A potem ***nięty Steve się dziwi, dlaczego na Morganie gra po 400 osób...
Jak się wypowiada wojne, żeby zarobić miliony, jak się jest PA i jak się ustala pricelist wygodną tylko dla samego siebie to tak jest. Grałem już na wielu światach, ale Morgana jest moim najgorszym servem, i ciesze się, że z niej odszedłem.

Xoloos 14-03-2006 22:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukis
Jak się wypowiada wojne, żeby zarobić miliony, jak się jest PA i jak się ustala pricelist wygodną tylko dla samego siebie to tak jest. Grałem już na wielu światach, ale Morgana jest moim najgorszym servem, i ciesze się, że z niej odszedłem.

A może wreszcie napiszesz kim jesteś? To samo na tibia.com piszesz tym charem... Jak masz cos o morganie to pisz charem z morgany

@topic
Ja juz nie wiem za kim byc...
N E U T R A L

Torpedo 15-03-2006 08:31

Cytuj:

HAHA oczywiscie nie wiesz jak wyglada sytuacja na morganie wiec sie nie odzywaj.

Pramus 15-03-2006 08:39

Jesli chodzi o tematy o wojnach to przy Morganie to nie ma sensu - tam caly czas sa wojny :D

Lukis 16-03-2006 09:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpedo
HAHA oczywiscie nie wiesz jak wyglada sytuacja na morganie wiec sie nie odzywaj.

Wiem jak wyglada sytuacja na Morganie, grałem na niej od początku, moją pierwszą postacią był Paladyn o nicku Daelion Avalar, potem grałem Sylvien Angel, ale 2 miesiące temu wyniosłem się z Morgany, więc to TY się nie odzywaj.Dziecko jest w Fire i się teraz wozi. Żal mi Ciebie.

Torpedo 16-03-2006 16:10

Cytuj:

Wiem jak wyglada sytuacja na Morganie, grałem na niej od początku, moją pierwszą postacią był Paladyn o nicku Daelion Avalar, potem grałem Sylvien Angel, ale 2 miesiące temu wyniosłem się z Morgany, więc to TY się nie odzywaj.Dziecko jest w Fire i się teraz wozi. Żal mi Ciebie.

Sam sobie zaprzeczasz...... Mi ciebie jeszcze bardziej

Radament Hellfire 16-03-2006 16:54

O lol... dziecko... Ogolnie iwek gracza w tibie waha sie od 14-17. A jak ty mowisz ze dziecko do gry dopuscili. A ty ile masz lat 20? 30? moze wiecej? Jak w takim wieku grasz w tibie to jest z toba chyba cos nie tak.

Cortez Blackheart 16-03-2006 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radament Hellfire

O lol... dziecko... Ogolnie iwek gracza w tibie waha sie od 14-17. A jak ty mowisz ze dziecko do gry dopuscili. A ty ile masz lat 20? 30? moze wiecej? Jak w takim wieku grasz w tibie to jest z toba chyba cos nie tak.

A gdzie jest napisane, ze gry typu Tibia sa dla dzieci tylko? Hm? Sam mam 19 lat skonczone, znam wiele osob w moim wieku ktore tez graja i nie widze w tym nic dziwnego... Grac mozna w kazdym wieku... nie wazne czy masz 10 lat, 30 czy 50... wazne jak sie zachowujesz w grze i czy Tibia nie zastepuje ci prawdziwego zycia, bo jesli nie... to nie ma w tym nic zlego, bo kazdy moze sobie dla przyjemnosci sie odprezyc przy jakiejs gierce...

Pozdro.

spec4rever 16-03-2006 19:02

sylvien angel omg sam odeszles z morgany slyszalem jak kolegow potraktowales xD
i ty jeszcze mowisz o PA,PK,i Kradziezach mushahhaa

Dzisiejsze fragi zostaly dopisane

Raul 16-03-2006 22:24

Tu mam tylko jednego screena z dzisiejszej walki (nie mojego):

http://img.photobucket.com/albums/v1.../latcotrap.jpg

janou 17-03-2006 06:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adi Olsztyn
Jesli chodzi o tematy o wojnach to przy Morganie to nie ma sensu - tam caly czas sa wojny :D

racja:D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cortez Blackheart
A gdzie jest napisane, ze gry typu Tibia sa dla dzieci tylko? Hm? Sam mam 19 lat skonczone, znam wiele osob w moim wieku ktore tez graja i nie widze w tym nic dziwnego... Grac mozna w kazdym wieku... nie wazne czy masz 10 lat, 30 czy 50... wazne jak sie zachowujesz w grze i czy Tibia nie zastepuje ci prawdziwego zycia, bo jesli nie... to nie ma w tym nic zlego, bo kazdy moze sobie dla przyjemnosci sie odprezyc przy jakiejs gierce...

Pozdro.

znam duzo osob +30lat grajacych w tibie:D mam nawet kolezanke 50 letnia:D

btw. mam kilka screenow z bitwy, ale nie wiem jak sie je wrzuca :D xd jest moze filmik z bitwy?? slyszalem ze ktos z fire chyba nakrecil, ale nie jestem pewien
poki co HAIL OVERSHADOWS

zawiodlem sie na tym servie poraz kolejny, nie gram tutaj xd zycze powodzenia obu stronom, bibi

Lukis 17-03-2006 14:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpedo
Sam sobie zaprzeczasz...... Mi ciebie jeszcze bardziej

Naprawde jesteś taki głupi czy tylko udajesz? To, że nie gram na Morganie nic nie znaczy. Zostało tam wielu moich kolegów, z którymi utrzymuje kontakt i wiem nabieżąco co się tam dzieje.
@Radament Hellfire
Mój wiek, nie powinien Cię interesować, a w każdą grę internetową może grać człowiek w każdym wieku.
A zresztą mógłbyś się nauczyć cytować :baby:

Radament Hellfire 17-03-2006 16:28

Jak wczesniej bylo to powiedziane ze jak tibia nei zastepuje zycia to jest ok. Zgadzam sie z tym. Ale jesli ma sie 30 lat i masz rodzine to watpie zebys nawalal w tibie tyle czasu ile nastoletni gracze. Jesli jednak ktos tak postepuje to jego mozg jest taki jak u 7 letniego dziecka..:faceoff:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:31.