![]() |
Wojna !
Jak mowi topic znowu mamy wojne :) Fire vs Overshadows
wojna zostala oficjalnie wypowiedziana wczoraj w nocy i juz padlo kilka osob z ove~(nie wiem czy to sie liczy do fragow :P:) Przyczyna wojny jest PA overshadows..... skonczyla sie wojna Fire vs Tengu .. ale Tengusy przesadzily Fire Frags: Azzepol Mar 16 2006, 16:41:04 CET Killed at Level 61 by Danko Valerious Danko Valerious Mar 12 2006, 23:41:23 CET Killed at Level 92 by Ahazin and by Ehazin Mar 16 2006, 17:05:00 CET Killed at Level 91 by Nizahe Inferno and by Dany Darko Doktor Pettersen Mar 16 2006, 17:36:52 CET Killed at Level 66 by Dany Darko and by Russel Inferno Solle'Steinhold Mar 12 2006, 23:41:29 CET Killed at Level 87 by Dany Darko and by Cinek Niszczyciel Ztyx Drestas Mar 12 2006, 23:49:37 CET Killed at Level 106 by Ahazin Overshadows Frags: Dorlik Mar 16 2006, 16:49:38 CET Killed at Level 89 by Steph Spectre and by Danko Valerious Mortana Mar 16 2006, 16:43:46 CET Killed at Level 82 by Danko Valerious and by Latco Raldric Darko Mar 16 2006, 16:43:30 CET Killed at Level 47 by Vildingen and by Danko Valerious Torpedo De'Fire Mar 16 2006, 16:40:48 CET Killed at Level 65 by Azzepol and by Master Exzor Volltio Mar 18 2006, 14:44:48 CET Killed at Level 93 by Vildingen and by Steph Spectre Zakks Mar 16 2006, 16:37:21 CET Killed at Level 64 by Kerrash and by Ztyx Drestas |
Gdybys jeszcze napisal kto padl, a nie tylko na jakim lvlu to by bylo sweet :D
|
Dopiero co sie wojna skonczyla, Tengu zaplacilo miliony gp zeby grac a tu nowa wojna.
Ale o ile w pierwszej wojnie nie bylem za nikim to teraz jestem za Fire. Powod? Tengu zdradzilo swoich towarzyszy z pola bitwy: 1. Jimbob zrookowal sie dla nich, a oni przy pierwszej okazji zaplacili mimo ze zarzekali sie ze beda walczyc do Rooka 2. Tak samo Cosanostra w akcji wykupienia i zabicia Xanial Melu wiedzial ze bedzie hunted forever ale zrobil to dla nich 3. I znow Cosanostra zabity przez swoich "przyjaciol": Mar 06 2006, 13:22:42 CET Killed at Level 98 by Solle'Steinhold and by Nizahe Inferno Mar 05 2006, 23:33:10 CET Killed at Level 101 by Mitzu Dexterius and by Danko Valerious Nie mowiac juz o tym ze wielu z bylego Tengu nie mialo kasy by zaplacic a Latco i spolka nie pomogli im nawet. |
Cytuj:
|
Nie wiem czemu jeszcze ktos próbuje walczyc z FIRE. Fire jest teraz zbyt liczne i maja zbyt duza przewage lvlowa. Jednak jezeli zwycieza wojne w co watpie to to dla nich wielkie GZ.
|
To bedzie partyzancka wojna ze strony overshadows. Zapewne uznali juz albo uznaja to w niedalekiej przyszlosci ze dla nich miejsca na morganie juz nie ma. W takim wypadku beda organizowac jakies sneak ataki na fire, ktore i tak niewiele wniosa do wojny.
|
ehh...nie wiem moze ale moze napewno to jest wojna kolejna na Morganie....nie tylko to ze duzo sobo zginie tych co walcza a takze zgina przypadkowi....to smutne :P
|
A potem ***nięty Steve się dziwi, dlaczego na Morganie gra po 400 osób...
Jak się wypowiada wojne, żeby zarobić miliony, jak się jest PA i jak się ustala pricelist wygodną tylko dla samego siebie to tak jest. Grałem już na wielu światach, ale Morgana jest moim najgorszym servem, i ciesze się, że z niej odszedłem. |
Cytuj:
A może wreszcie napiszesz kim jesteś? To samo na tibia.com piszesz tym charem... Jak masz cos o morganie to pisz charem z morgany @topic Ja juz nie wiem za kim byc... N E U T R A L |
Cytuj:
HAHA oczywiscie nie wiesz jak wyglada sytuacja na morganie wiec sie nie odzywaj. |
Jesli chodzi o tematy o wojnach to przy Morganie to nie ma sensu - tam caly czas sa wojny :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Sam sobie zaprzeczasz...... Mi ciebie jeszcze bardziej |
Oryginalnie napisane przez Lukis
Wiem jak wyglada sytuacja na Morganie, grałem na niej od początku, moją pierwszą postacią był Paladyn o nicku Daelion Avalar, potem grałem Sylvien Angel, ale 2 miesiące temu wyniosłem się z Morgany, więc to TY się nie odzywaj.Dziecko jest w Fire i się teraz wozi. Żal mi Ciebie. O lol... dziecko... Ogolnie iwek gracza w tibie waha sie od 14-17. A jak ty mowisz ze dziecko do gry dopuscili. A ty ile masz lat 20? 30? moze wiecej? Jak w takim wieku grasz w tibie to jest z toba chyba cos nie tak. |
Cytuj:
Pozdro. |
sylvien angel omg sam odeszles z morgany slyszalem jak kolegow potraktowales xD
i ty jeszcze mowisz o PA,PK,i Kradziezach mushahhaa Dzisiejsze fragi zostaly dopisane |
Tu mam tylko jednego screena z dzisiejszej walki (nie mojego):
http://img.photobucket.com/albums/v1.../latcotrap.jpg |
Cytuj:
racja:D Cytuj:
znam duzo osob +30lat grajacych w tibie:D mam nawet kolezanke 50 letnia:D btw. mam kilka screenow z bitwy, ale nie wiem jak sie je wrzuca :D xd jest moze filmik z bitwy?? slyszalem ze ktos z fire chyba nakrecil, ale nie jestem pewien poki co HAIL OVERSHADOWS zawiodlem sie na tym servie poraz kolejny, nie gram tutaj xd zycze powodzenia obu stronom, bibi |
Cytuj:
@Radament Hellfire Mój wiek, nie powinien Cię interesować, a w każdą grę internetową może grać człowiek w każdym wieku. A zresztą mógłbyś się nauczyć cytować :baby: |
Jak wczesniej bylo to powiedziane ze jak tibia nei zastepuje zycia to jest ok. Zgadzam sie z tym. Ale jesli ma sie 30 lat i masz rodzine to watpie zebys nawalal w tibie tyle czasu ile nastoletni gracze. Jesli jednak ktos tak postepuje to jego mozg jest taki jak u 7 letniego dziecka..:faceoff:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:31. |