![]() |
Trimera sie Sypie.. :/
Wczoraj kick za kickiem... grać sie nie da!
dzisiaj serwer off... WTF? Płace za tą gre i chce grać.. jeszcze pewnie cofną stan gry.. i strace część mojego mlvlu :/ Dlaczego WYBRAŁEM trimere :( :/ |
LoL myslisz ze kogos to obchodzi?
Cofaja servy jesli maja porblemy a nie ma swiatu na ktorym takich problemow nie ma |
Cytuj:
Nie grasz na Trimerze więc nie wiesz jakie tu są problemy.. kicki co chwile, lagi, serwer off :/ a ja płace za gre więc chce sobie pograć... nie mówie że tylko na trimerze są problemy... były są i będą ale bez przesady:/ X( a pozatym kiedys skilowalem knightem okolo 14 godzin bez przerwy.. nagle kick.. o oczywiscie cofniecie serwera.. 2 skile poszly sie je*** i czy to nie jest denerwujące:/ |
prosta recepta przejdz na nowy swiat ;p
|
zastanawiałem się nad tym już... ale szkoda mi zostawiać mojego majątku na trimerze... i tu jest ból :(
|
Na isara jest kick co godzinę np o 7:01 później o 8:01 itd.
|
Pociesze cie, dzisiaj Trimeria została zresetowana wię wszystko powinno wrócić do(jakiej takiej)normy
|
Cytuj:
Nie zgodzę sie z tym, grałem na Isarze i nie mialem kickow :] |
Musiałeś mieć kicki bo wszyscy je mają może weszłeś w godzinach załóżmy 12:05 do 13:00 to wtedy nie było kick ale co godzine jest.
|
mas kicki na isarze sa dokladnie co godzine u mnie o 1 minuta po, a 3 po mozna sie logowac
wie ktos dlaczego tak jest ?? co to jest to cofniecie serwera?? czy lot tez znika ?? o ile cofaja ?? |
Cytuj:
|
nie jest to spowodowane resetem routera (przynajmniej na isarze) bo jak sie pytam to wszyscy mieli kicka
po resecie tez sie spytaj czy ich wywalilo |
yo
Cytuj:
a co do cofnięcia serwa dostałe mplusa i minusa... minus - straciłem mlvl plus - kupiłem od typa domek i mi kase wróciło i domek mam (40k) :) |
Ja na Nova takich problemow niemam :))
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:33. |