![]() |
Arena Albionu
www.arena-albionu.pl
polecam tą gre : Gra "Arena Albionu" jest internetową grą przygodową dziejącą się w realiach średniowiecza. Uczestniczący w niej gracze wcielają się w role rycerzy, którzy poruszając się po wirtualnej osadzie "Albion" i okolicach prowadzą pojedynki z innymi graczami. W miarę uczestnictwa w grze mogą doskonalić swoje umiejętności i zdobywać coraz lepsze uzbrojenie zarówno zaczepne jak i ochronne, ale nie tylko... taki opis od autora xD jest to tekstówka, ale z dosyć ładną grafiką:faceoff: . Jeżeli chcesz zobaczyc jak dokladnie wyglada swiat Albionu :) to zapraszam do poradnika,na stronie http://poradnikalbionu.republika.pl/, mógłbym pomóc na początku ale zrobilem nową postać i zadużo nie mam kasy :) ( aby rozdawac) ps. za błedy sorko ale mam fatalne oceny z poloka xD |
Bylo juz o tej grze...
Zreszta to juz nie ten Albion co kiedys... :( Tak samo jak Gotyx... ahhh kilka lat wstecz, wtedy sie gralo :D |
Tylko nie albion!!!!
Wiem coś o tym;p |
:) masz racje to nie ten albion :) juz gram w niego ponad dwa lata ( coś mi się nie nudzi xD) ale autor i inni gracze rozwalaja tą gre
ps. ale i tak polecam tą gre nadal ;) |
Raz zbierałem 2k talarów, żeby uzbierać na pewną broń, a kiedy juz poszedłem nią walczyć straciłem ją od razu. To jest pewna wada w tej grze której bardzo bardzo nie lubie, ale i tak gra jest fajna.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:59. |