![]() |
Czego ci hakerzey nie wymyślą......
Filmik pochodzi z tibiacams i prawie spadłem z krzesła jak to zobaczyłem -.-
http://tibicams.tibianetwork.net/get/6733 NIE WCHODZIĆ W LINKI PODAWANE W FILMIKU:cygaro: |
22:44 Recorded with TibiCam NG, available at http://www.tibiabot.com! LOL i jeszcze jest "com" tzn ze musieli (chyba) za to zaplacic ja niemoge co za idioci
Lol Niepomysleli idioci o vipie ze eternal ma tam ful a na tym filmie 0 ;p |
lol jak?? niekumam z leksza tego ;/
|
Poprostu zrobili otsa, przerobili tibiecam i jazda :faceoff:
|
Cytuj:
Takiej innej, niektórzy mówią, że lepszej tibiCam. pozdrawiam |
Moze i jest lepsze bo ma funkcje nagrywania na otsie ale ja wole nie sciągać, może poprostu to jacys lamerzy ;p
|
*****i hackerzy :/ Dobry pomysł nawet:P ale chyba niewielu sciągnie filmik eternala z końcówką exe,nawet jesli eternal by do nich w normalnej tibi zagadal :P Przez tego typu ludzi CIP Soft nie uznaje filmików tibicam jako dowodów uzywania Macro,aimbotów itp :/
|
widać, udało im sie zrobić fake, i to nawet skutecznie, z ciekawości chciałem sprawdzić ilu ludzi sie nabrało i oto wyniki
You have requested the file Release***** (579 KB). This file has been downloaded 306 times already. 306 ludzi? omg.... |
Eternal Oblivion jako najwienkszy level w tibi ma bardzo wielu wielbicieli którzy tak bardzo go lubią że uwieżyli -.-
PS. niedługo zaczną się pojawiać takie filmiki z Cachero, Bubble itd ;p |
Ten haker musial byc w niezlej desperacji skoro takie cos juz robi
|
Przecierz juz na 1 rzut oka widac ze to ots X( od kiedy knight na pacc i promocja ma 100 souli ?? A pozatym jak ktos juz mowil chyba 0 ludu w vip,kazdy skil oprocz lvla rowno 100% 1 slowem ŻAL...ale przyznam ze pomysl mial dobry :p
|
Buhahahah dobre :D:D:D:D dobry pomysl z tym ots ciekawe co jeszcze ludzie nie wymysla?
|
Ten lamer pewnie ma we łbie nasrane żeby robic coś takiego ^^... a nastepnym razem pewnie bardziej to dopracuje <lol>
|
Oni mysla tylko i wylacznie z tej perspektywy by jak najwiecej zarobic nic innego sie nie liczy.
To zasrani egoiści. Nie gram w tibie juz od dluzszego czasu wiec postanowilem sciagnac ten plik. I sie okazalo sie ze to szczyt hamstwa jeszcze trzeba instalowac tego keyloggera. |
Cytuj:
Cytuj:
|
ściągłem te nową tibiecam ,jest czysta i działa good :)
|
No ladny fake jak bys sie bardziej postaral to bys dal rade wprowadzic w blad mniej uwaznych graczy, a tak nie udalo Ci sie, coz za niefart :D
|
Niecny plan...
Szansa była nie oglądają tego tylko Polacy , a więc mógł ktoś się dać nabrać np. jakiś Brazylijczyk albo Polaczek ...
|
Rolf!odrazu widac ze to jakas podróbka wystarczy chocby otworzyc vip list jest pusta watpie w to ze Eo nie ma nikogo w vipach ;]
|
Pewnie ots albo coś w tym stylu a te programy lepiej zostawic w spokoju poniewaz jak ktos takie rzeczy robi to pewnie i schakować dobrze potrafi.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:22. |