![]() |
Cyclopolis dla FACC a?
Czy można dostac sie do Cyclopolis nie mając PACCa?
Mam 22 lvl palka ze skilami 60/40 i chcialbym gdzies poządnie poexpic. Jeżeli mace jakies inne propozycje to powedzcie. _____________________________________________ I troche optymizmu na koniec 8o : [ALIGN=center]"Nie martw się, jutro będzie gożej"[/ALIGN] |
Cyklopy zawsze byly dla facc. Mozesz je znalezc na Poh'u, lub na Mount Stermun gdzie jest pelno cyklopow. Tutaj sobie poszukaj tych miejsc. ;)
Edit: Zle przeczytalem i zrozumialem "czy cyklopy sa dla facc :P ) A tak jak juz powiedzial Bysiek do Cyclopolis mozan dojsc majac jedynie pacc poniewaz znajduje sie ono na Edron. |
Do cyclopolis bez pacca sie nie dostaniesz.
|
Tak jak poprzednicy powiedzieli cyclopoplis only for pacc (naprawdę świetna miejscówka)
Moje propozycje: dwarfy guardy w kopalniach koło Kazordoon. Tylko czasami bywa zlurowany pod dziure i wtedy nie robi się wesoło. |
kiedys widzielem kilka cial po guardzie ;( mi by nic nie zrobil ale szkoda ludzi
mam pytanie : mam szanse z cyckami moim ryckiem ?? opis na dole |
re: Top
Czasami Mt. Stretum (gorka kolo Thais) nazywaja ludzie Cyclopolis. re: Up Z pojedynczym tak, w Cyclopolis nie |
Cyclopis słyszałem że fajne expowisko ale cycki na Pohu też są niezłe. jak sięlękasz GS-ów to idz na mount sterum...
A jak chcesz tylko 2 na raz to resp obok tego ds-a na gorce miedzy AB i kazzo... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:44. |