![]() |
Turtle szaleja
Pewnie wszyscy Arcanowicze wiedzą o co chodzi. Dwie gildie zostały rozwiązane z powodu deklaracji wojennych z błachych powoów były to polskie gildie w większym stopniu. Kilka osób jest hunted : /
Co sie dzieje czemu tylko PL sa disbaned i hunted? mzoe jakis hlev zna sytuacje czy szykuje si ekolejna wojna? |
|
a kto nam podskoczy :D?
|
Cytuj:
a myslisz ze skad wiem ze sa gildie disbaned? ; p chce tylko wiedziec czemu tylko Pl cierpią z błachych powodów ;p wogóle pozdro małyszek kiedys w jednej gildii bylismy ;) |
Cytuj:
|
Wydaje ci się że tylko Polacy są hunted i baninshed itp. może to że GM'owie banuja i ty to widzisz akurat jak polaków ale przecież nie widzisz jak huntają ludzi innych gości :>Ale często też nas :P X(
|
bo 90% noobow z arcanii to polacy
druga rzecz ze arcania jest wyjatkowo polskim serverem, byliby szwedzi to oni byliby ***ani, proste logiczne... a jak ktos podskakuje to chyba proste ze musi za to gryzdz piach inna sprawa, w glownej mierze hiszpanie rzadza, hiszpan hiszpanowi problemow robic nie bedzie (sa bardzo nieliczne wyjatki), polak mysli ze mu sie uda (poprostu polskie myslenie) a nooby sie zastanawiaja czemu tak a nie inaczej |
Patrzylem na deklaracje jakiegos kolesia co dal ,ze dpft to nooby i pa oraz zeby wszyscy oprzytomnieli i obalili dpft towrzac jedna potezna gildie z tych co sa
(tak to zrozumialem) juz nawet wiele osob chce to zrobic patrzac po forum . Nawet gdyby wojna sie rozpoczela to ja sie do tego nie wtracam bo bedzie tak samo jak z ez czesc sie wyplaci i ich zabija ,a maja szanse jak sie zgraja.Co do pa to nawet ci co maja kolegow z dpft i to na setce to strasznie pa wiem bo raz mialem taka sytuacje mialem 16 lvl expilem ,a tu koles wchodzi mi na rsepa i mowie mu zeby poszedl to mi grozi arcashem i mowi ze mnie zabije ,a jak sie bede bronil to bede hunted .Spojrzmy prawdzie w oczy pa nie tylko sie szerzy wsrod h-lvl ,ale rowniez low-lvl |
Cytuj:
|
Teraz baaardoz wiele low lvli ma protktorow wsrod turtli, az starch kogos zaatakowac ,bo zaraz bedzie grozenie ;/
|
DPFT probowalo na hibernie zniszczyc polakow ale im sie nie udalo
teraz czas na arcanie i ladnie im to wychodzi :) |
a te gildie zostały rozwiązane bo DPFT balo się ich
tam same h lev byly:baby: |
Cytuj:
|
gdybyście nic nie zrobili to za pare miechów balibyście sie
(jakbym widzial białoruś....) |
lol
Cytuj:
a nie zauwazyles tego ze w dpft nie sa all z 100lvl+? sa tez inni ktorzy juz nie graja po przegranej wojnie napewno wiesz o kogo chodzi i jest ich wysatrczajaca zeby zrobic gilide i sie zgrac |
"Turtle szaleją"
Walczą o dominację na serwerze tak jak zresztą inne gildie ;P No dobra ale nie odświeżamy już niepotrzebnie topiców z przed kilku lat lub miesięcy. |
tylko sie dziwie czemu fosfik kazal rozwiazac moja gildie duskines skoro najwyzszy tam lev to 66
|
Cytuj:
|
Cytuj:
poza tym Twoje posty na tibia.com to jeden wielki zal. jednym charem musze sie pochwalic ze bylem nawet w duskiness ale tamto duskiness to nie jedno wielkie gowno jakie jest teraz mowie o duskach z mestorem shelem etc |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:43. |