![]() |
Sorc na ds'ach
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć na którym level i mlvl może expic sorc na ds'ach (demon skeletons), oraz gdzie. Za odpowiedź z góry thx.
|
Na takim levelu zeby mial wystarczajaco many na niewidke i m lvlu przynajmniej 30 zeby bylo ekonomicznie.
|
No to akurat nie problem mam 31 mlvl prawie 32. Mana na niewidke jest, ale gdzie?
|
Ds sopotkasz
Fibula Darama Poh Hero cave. |
@up
ds'a mozna spotkac jeszcze w ghoustlandzie |
... oraz na ghostlandzie , wraz z grupkami ghuli i zwyklych szkieletow
edit bleee tego posta u gory nie bylo ;/ skasujcie moj post |
dla ciebie polecam fibule albo ghostland kolo carlin
|
A o jednym z największych skupisk ds zapomnieliście :P
A mianowicie hellgate. |
A tak, HellGate. Jest to miejsce pod Ab, klucz kosztuje 5000sztuk złota (5k). Są tam hordy DS'ów na tzw. "arenie". Jednak bez invisible ani rusz.
|
Jest jescze miejsce gdzie sie respi ~10 ghuli i 1 ds kolo Mint wallin.Dokladnie jest to miejsce z questem w studni...(dalej nie bede pisal bo niechce miec upomnienia)Rozwalal tam najpeiwr ghule na mana shieldzie(moga cie optoczyc,praiwe zawsze tak jesti dead)Wiec mana shield jest przydatny z ds rozwa z hmm.
|
A jeżeli byś chciał okazjonalnie zabić 1 dsa to mozesz wybrać się koło Carlin, jest tam taka gorka i respawnują się tam dwa cyklopy a poziom nizej 1 szkieletorek, nikt nie przeszkadza, cicho spokojnie akurat okazja na ubicie pierwszego dsa w życiu :))
|
A gdzie jest ta gorka obok Carlin gdzie sa Cyce bo chetnie sie na nie wybiore:)
|
Cytuj:
|
Ja ci polecam Fibule na miejsce huntu.Respia sie tam bodajze 4 DSy .Duuuuuuzo miejsca do uciekania.Nie musisz meic many na niewidke.Klucz na fibule kosztuje 800gp ale gdzie go kupic to jzu nie powiem:P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:57. |