![]() |
Zaatakowanie Carlin przez Ab :/
Może to się wydaje dziwne ale tak sie zdarzyło wiec to opisze :P Siedziałem se w depo w Carlin ale jak to nudy,nie można było nic robić bo mi się nie chciało:/:/W końcu ktoś do mnie napisał...to mój kolega ;)Powiedział żebym se szedł na zamek bo nudy a w końcu miałem 40lvl(hacked):( ide ide ide....i w końcu szło tam pare osób ale się zatrzymałem...właśnie zapomniałem dlaczego....a tu nagle idą jakieś noobu ubrani na biało i piszą : "FUCKED CARLIN,AB CONTRA CARLIN,AB ATTACK CARLIN,FUCK YOU CARLIN nie będe pisał więcej bo to niedorzeczne...nie wiem czy to jest fajne ale później mi jeden z noobków powiedział że idą jutro na Thais a z Thais na Venore...:/ i jak sądzicie? PLX COMMENT:)Chodzi o to że nie zaatakowali w takim sensie że zaraz dedy tylko o to że ciotki chodziły po całym mieście i zaczeły gadać to ludzi że mają bloki na potworach że ee tam itp.
POZDRO :) |
Nic na to nie poradzisz ... Chodza 10 lvle i chce całe miasta wybijac ... -.-
jasnee... Kazdy idzie na strzała i po noobkach;] Pozdro |
ciekawe jak zaatakowali jak guardia to non pvp chyba ze atak w innym sensie
|
lol
sam powiedzial ze nie w tym sensie ze hunted tylko ze osmiecali carlin wyzwiskami chyba ich troche rozumiem ale tak sie nie robi zwlaszcza ze z carlin jest najblizej do gost land
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:46. |