![]() |
Wcale nie puste depo Ab
Postanowiłem wyjść na przeciw nowym trendom panującym na forum i stworzyłem ten o to film:
http://rapidshare.de/files/15512823/omg.rec.html Jak w temacie juz zawarłem, film porusza problem depa AB. Film jest poświęcony tematyce czysto nóbowskiej, i należy patrzeć na niego z perspektywy artystycznej. Na koniec chciałem dodać, że długo zastanawiałem sie czy jest sens zamieszczania filmu na rapid share. Niestety się pomylilem. |
ogolnie do ab mozna isc elfa sobie zabic albo isc na ghoula;p
ab smierdzi;] |
film bez sensu w ogole nie rozumiem o co w nim chodzi :|
|
Cytuj:
Jedynie w kazoo moze sie natchniesz na cos a takto lipa :) filmik spoko;p niebe cie dolowal XD. A co do tego ze na elfa mozna se isc toz ab najlepiej sie chodzi na Of ;p albo na zameczek xD <<od ab:D |
huh!
Cytuj:
Venore-Trza pochodzić to jest obok Dragon Lair i Elf Camp, no i Amazon Camp, ale to dalej, miasto czyste. Thais-Pod miastem masz Mintwalin,Dragi, Cyce,Beho i mase innych badziewi;] a w Ab masz Hell Gate I Draconie |
[;
Hehehe filmik zgodny z panującymi trendami, oł yea :D
No wiesz co Ci moge powiedziec o filmiku?:D Zartobliwy, tak powiem :D:D |
Wołają na mnie żartowniś. ;)
|
Cytuj:
|
Zamek mozna zająć, a wtedy nie jest zły nawet dla 40lvli~(wali sie wszystko łącznie zquestem). ;)
Ale oceńcie film ;>. Oglądał ktos w ogole? |
Głupi ten film... W ogóle nie ma sensu... Ktoś wie może o co w nim chodzi ? Bo ja nie...
|
Cytuj:
ab rzadzi:D kapucha! czemu zmieniles avatar?:D |
Cytuj:
powiedz jedno chociaz expowisko ktore jest calkiem calkiem i nie zajete przez caly czas*chodzi o zamek* |
Jeżeli to ma być filmik o pełnym depo to...
1. Ty chyba nie widziałeś/aś pełnego depo, 2. Film jest o staniu przed depo i robienie z siebie nooba zadając pytania czy ktoś widział depo -.-'' 3. FILM JEST BEZ SENSU! |
Cytuj:
@ktos tam Zmienilem bo mi sie juz tamten znudzil. :P |
jak dlamnie Kapucha dlamnie jest wielkim nobem ale to moje zdanie :)
Czas stracilem na sciaganie i ogladanie jego noboskich wypocin nawet teraz trace czas piszac onim -.- grrr |
Skonczcie najezdzac na Kapuche !
Nie lapiecie o co biega a od razu 'noob noob", chyba wyraznie pisze ,ze film jest o tematyce CZYSTO noobowskiej i nazely na niego patrzec z perspektywy stricte ARTYSTYCZNEJ?:cygaro: Sami jestescie lolkami... Ten film byl po czesci riposta do filmu pt "puste depo w ab", ktory jest o tematyce "NOOOOOB PLX!"... Nie kapujecie o co chodzi gosciowi. Czy zawsze musza byc podane tematy i co to ma byc? Moze pomyslunku troche ?:) @topic Film naprawde czysto noobowski:dance: :dance: |
Cytuj:
ps. nie rozumiem takich ludzi;/ |
Cytuj:
Ab to bardzo fajne miasto moim zdaniem jedne z lepszych, weźię zastanów 2 razy zanim coś powiesz :faceoff: |
Cytuj:
Kopalnie pod ab Hellgate |
Cytuj:
A noobem to nazywaj sam siebie. Piszesz posta zeby sobie kogos poobrazac, od tak sobie. Jakis masakryczny offtopic. Skoro lubisz chamstwo to ja tez bede skrajnie chamski i ograniczony "p.... Twoja matke" VOILA. Człowieku strasznie nie lubie jak ktos mnie obraza bezpodstawnie, oj strasznie... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:13. |