![]() |
Wojna-Nova
Jest tu czesc wojny z Novej 14-marzec 30minut filmiku i ciekawy poczatek WE vs ESB)
http://rapidshare.de/files/15512160/wojnanova.rec.html |
Niezly filmik , szkoda WE , w 16 minut padlo 17 ludzi od nas (bo im kibicuje of course :P) i ten wynik ... ale film naprawde spoks.
|
X( Thx ze powiedziales co bylo w filmie :| I po jaka cholere mam go teraz ogladac ?? :|
|
@up
moze po to zeby zobaczyc w jakim stylu padaja?-.^ |
Mrau
Jak widzialem jak raks padl to niezla pompa byla :>.
I juz nie jestes w legionarius :> mozesz zmienic :D kozaczku Acha Filmik nudny :/ sorry no ale 20 minut szukania gdzies jest z 37 minut -.- OMG |
Kazdy kiedys padnie; ]
|
:p
Cytuj:
|
beznadziejne to jest... undead slayer biega i se chyba konia wali biegajac za tymi sorkami gowno im zrobi tak samo jak oni mu...;pp moze i odganial troche ale nie za duzo
|
zdeczna nudne nie wiadomo o co chodzi :S :(
|
bez sensu -.- i po co takie filmy dawac na forum z wojen jak nagrywa jakis ziomek co tylko biaga za nimi niech to nagrywa jakis 100+ lvl co bierze w niej udziala nie
|
Cytuj:
|
Raks naabie gdzie grasz obecnie ?:D odp
|
LOlz ?
Ludzie gram na Nova od 5 lat i znam tam wszystkich prawie.
Powiem wam tak WE przegrywa ale niebyło czołowych graczy tej Guild,poza tym do WE przepisauje się wiara z HOG tzn. np. Undead Slayer 202 lvl itd. I wkur...jcie mnie że ustali byście ataki 20 SD na raz od 150+ MS. Cwaniaki X( |
Cytuj:
Narazie robie maly retired od Tibii =P |
Cytuj:
A czy ktos ci go karze ogladac? Cos nie pasi wy*******aj... @filmik Nono ladnie :PP |
-.-
Cytuj:
Wez sie ****a schowaj... Poznanski Rycerz ****a 6 lvl none i sie penerzy na forum... Twoje wyniki ? lvl 12 right? gl na forum cieciu |
Moj FIlmik
Ee tam **** z tym komu sie podbal to podbal... sram na to i ktos pisal ze poco nagrywa to jakis ziomek z malym lvl a nie 100+ po to bo jak jest okazja to sie nagyrywa i przy okazji daje na forum zeby inni zoabczyli ktorzy graja na novej !!! pewnie polowa ludzi co tam byla nagrywala a co do slayera to mam jego filmik i on dopiero jest nudny !! bija ciagle exequtera (171ms) i nie moze zabic i nie pokazane jest w miesice jak all sie ***ia tylko poza ..... wiec nie wzrusze sie jak mi ktos napisze ze filmik nudny
Cya Hail Nova |
Cytuj:
//Lucas |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:11. |