![]() |
Usunięte tematy
Czy zamiast usuwania tematów i pozostawiania po nich śladu w postaci nicka autora i bardziej lub mniej błyskotliwego komentarza moderatora nie możnaby totalnie usunąć tematu? Bo jak spojrzy się na jakikolwiek dział, to widać kilka przyklejonych tematów, 1-4 tematów nieusuniętych i całą stronę usuniętych tematów. Forum przez to staje się nieczytelne, przynajmniej dla mnie.
|
masz racje tylko ze....
czasami moderzy zostawiaja notke dlaczego go skasowali.Nie zawsze ta notka jest powazna ale to zalezy od tematu :P ogolnie tez mnie to wkurza jak wchodze w dzial np "potwory a tam nieaktywne,zamkniete tematy |
Nawet sobie nie wyobrażasz ile jest kasowane hardem, czyli jak to się wyraziłeś: "Nie zostawia śladu".
|
Tutaj pojawia sie pewien odwieczny problem, mianowicie taki, ze wszystkim sie nie dogodzi.
Temat mozna skasowac "softem" i "hardem". Po sofcie zostaje slad w postaci powodu kasacji i tytulu tematu. Po hardzie nic nie zostaje. Kiedys nie bylo widac tematow skasowanych softem, ale pojawialo sie pelno tematow o tresci "mUj temat zniknal! macie blad na forum!!!1111 To byl bardzo mONdry temat!!!!!111", teraz widac powody kasacji tematow, to znowu pojawiaja sie tematy, ze nic nie widac bo pol strony zajmuja skasowane tematy. Przyznam, ze nie wiem do konca jak ten problem rozwiazac, poszukam jakiegos moda do vBulletine, ktory by pozwalal wylaczyc widocznosc skasowanych tematow. Jedynie nie wiadomo czy ktos napisal cos takiego :P |
Cytuj:
Po niedzieli spróbuję zrobić to jako opcję dla userów, może mi się uda, ale nie obiecuję, (domyślnie by wtedy widzieli, ale mogli by nie widzieć). Ale faktem jest, że nie widzę niestety sensownego sposobu na rozwiązanie tego problemu. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:13. |