![]() |
Pytanie na cale życie
Mam pytanie
Czy życie dla was ma sens, ma swuj cel .Czy wogule dla was życie ma sens ?? czy nie ?? szczerze mówcie |
A co, jak nie ma sensu, to się zabijesz?
|
Jak czytam posty ludzi, którzy mają "swuj" cel, to cholernie w ten sens wątpię.
|
Życie ma sens.
btw: jesteś jakoś spokrewniony ze slonikiem? |
Pszecierz słonik ładnie pisał i nie robił błęduw. A sens życia zależy tylko od tego, jak jest przeżyjesz...
|
Zycie ma sens
|
Naucz się ortografii, a dopiero potem zakładaj tematy. Każdy Ci opowie, że życie ma sens. Może załóż temat o nazwie "Sens istnienia", przynajmniej tutaj
będą bardziej zróżnicowane odpowiedzi. |
nie ma sensu bo i tak umierasz i wszystko tracisz odojetnie czy posiadasz wszystko czy nic, a nawet jak bedziesz miec "wszystko" to co z tego ze sie nacieszysz tym z azycia jak po smierci nic nie bedziesz czuc bedzie wielka ciemnosc to tak jak spać bez snu :D PROSTE :D
|
@up
No nie wiem, widać nie czytałeś twórczości Kaldricka ;) @topic A ty chłopcze ile masz lat że takie przemyślenia cie nachodzą? Ja bym na twoim miejscu ruszył dupsko sprzed kompa i wyszedł z domu zobaczyć jak z tym życiem jest. Jak dla mnie życie nie ma czegoś takiego jak określony sens. Bo czym on może być? Żyję i się z tego ciesze, po co mi więcej? Czy cieszenie się jest sensem życia? Ciężko powiedzieć, więksi filozofowie niż ja łamali sobie zęby na tym zagadnieniu. |
IMO
Sens zycia polega na byciu szczesliwym i smierci z usmiechem na twarzy, jednoczesnie nie pozbawiac innych takiej mozliwosci. |
Gdyby nie miało sensu, to bym se strzelił w łeb i tyle.
|
Życie ma "sęs mientowy" i już!
|
Z Lim'em stwierdziliśmy, że sensem życia jest reprodukcja, przedłużenie ciągłości gatunku, który, nota bene, i tak nic nie wnosi.
Życie jest po to, aby je jak najlepiej przeżyć. |
ja zawsze mysle o tym czy sie zabic czy nie ale nieiwm czy to zrobić czy może coś sie stanie ale tak wogule wszystko bendzie fajnie bendziesz mial miliony bendziesz wyksztalcony i po co to jest i tagże sie zastanawjam bo sam niewiem co jest po śmierci a świat jest bez sensu człowiek samemu sobie szkodzi więc co wybrac u mnie sie nic nie uklada nic kompletnie nic nawet marzenia nie wierze bo poco jeśli się nie spelniokm
|
@Up
Zabij się, nam też zrobisz przysługę. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:56. |