![]() |
Hydra hunt
Film przedstawia dlugi, myśle że wart uwagi hydra hunt z moim skromnym advem :dance: . Było troche tłoczno ale warto :cygaro:
http://www.megaupload.com/?d=1C5TFPEY Comment pls |
No to jest techniaka huncenia w 3 osoby 2 shooterow + blocker nice eksp dla shooterow i kasa dla blocekra ale jak RH wypadnie to trzeba isc do Djinow sprzedac bo nikt tego nie kupuje :S. BTW, zle stoisz powinienes stac przy wyjscu (tam przy schodach) i nosic Protection Amulet bo bardzeij Cie ochroni niz silver. OMFG po co Fire Devile i Fire Elemantale?? Wate of IH! I mowie sprobojcie tak huncic we 2 osoby z 4 demon skeleton lepszy eksp bedzie dla ciebie.
|
Gz! Silkov!
Gz! Adv.. Uszaty ja myślę że oni dobrze robią nie muszę oglądac bo znam ich technike atakowania B) B) a co do Royal Helmetu to na innych światach jest inaczej u nas na Luminerce niegdyś był wart 90k~teraz tylko 50k~
Pozdro. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ Do filmu, gz lootu, ale expa to za dużo nie było w tyle osób ... Gz eq :cygaro: |
Sorki za błedy.. dopiero je zauważyłem:confused:
lecz myśle ze tekst jest zrozumiały.. poprosu chodzi mi trapniencie hydry by nie latała dookoła... Zauważ, że na początku filmu nie mam capa na Eq bo mam 10 bp hmm i itp. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:01. |