Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Hydra hunt (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=69396)

Silkov 16-03-2006 01:01

Hydra hunt

Film przedstawia dlugi, myśle że wart uwagi hydra hunt z moim skromnym advem :dance: . Było troche tłoczno ale warto :cygaro:

http://www.megaupload.com/?d=1C5TFPEY

Comment pls

Uszaty 16-03-2006 12:46

No to jest techniaka huncenia w 3 osoby 2 shooterow + blocker nice eksp dla shooterow i kasa dla blocekra ale jak RH wypadnie to trzeba isc do Djinow sprzedac bo nikt tego nie kupuje :S. BTW, zle stoisz powinienes stac przy wyjscu (tam przy schodach) i nosic Protection Amulet bo bardzeij Cie ochroni niz silver. OMFG po co Fire Devile i Fire Elemantale?? Wate of IH! I mowie sprobojcie tak huncic we 2 osoby z 4 demon skeleton lepszy eksp bedzie dla ciebie.

Michalusik 16-03-2006 17:34

Gz! Silkov!

Gz! Adv.. Uszaty ja myślę że oni dobrze robią nie muszę oglądac bo znam ich technike atakowania B) B) a co do Royal Helmetu to na innych światach jest inaczej u nas na Luminerce niegdyś był wart 90k~teraz tylko 50k~

Pozdro.

obserwator_pythery 16-03-2006 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uszaty
No to jest techniaka huncenia w 3 osoby 2 shooterow + blocker nice eksp dla shooterow i kasa dla blocekra ale jak RH wypadnie to trzeba isc do Djinow sprzedac bo nikt tego nie kupuje :S. BTW, zle stoisz powinienes stac przy wyjscu (tam przy schodach) i nosic Protection Amulet bo bardzeij Cie ochroni niz silver. OMFG po co Fire Devile i Fire Elemantale?? Wate of IH! I mowie sprobojcie tak huncic we 2 osoby z 4 demon skeleton lepszy eksp bedzie dla ciebie.

Na pytherze po mozolnych staraniach sprzdasz za 40-50k

Silkov 16-03-2006 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uszaty

Rh leci na lumie jak świeże bułki i tródno w naszym środowisku iść we 2 +bloker (bo każdy chce), Fe i Fd to atakowania... jak sie nie ma hmm to co ? podejdziesz i z łapy bedziesz walic 8o, z resztą fe pełnił podobno funkcje co ds.. tylko że jak dopadnie go hydra to lipa:( .. silver amuleta mialem tak o se, nie myslalem że bedzie mi coś dawał, znalazłem se go i nałożyłem dla picu. Te miejsce, w którym stalem jest dobre, jak atakuje hydre i 1 z moich dsów stał naprzeciw hydry by ją szybko umieruchomic, bo jak stałem na górze to często ds nie dotarł do niej na przeciwko na czas.

zimne_piwo 16-03-2006 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silkov
Rh leci na lumie jak świeże bułki i tródno w naszym środowisku iść we 2 +bloker (bo każdy chce), Fe i Fd to atakowania... jak sie nie ma hmm to co ? podejdziesz i z łapy bedziesz walic 8o, z resztą fe pełnił podobno funkcje co ds.. tylko że jak dopadnie go hydra to lipa:( .. silver amuleta mialem tak o se, nie myslalem że bedzie mi coś dawał, znalazłem se go i nałożyłem dla picu. Te miejsce, w którym stalem jest dobre, jak atakuje hydre i 1 z moich dsów stał naprzeciw hydry by ją szybko umieruchomic, bo jak stałem na górze to często ds nie dotarł do niej na przeciwko na czas.

bez komentarza...

@ Do filmu, gz lootu, ale expa to za dużo nie było w tyle osób ... Gz eq :cygaro:

Silkov 16-03-2006 21:49

Sorki za błedy.. dopiero je zauważyłem:confused:
lecz myśle ze tekst jest zrozumiały.. poprosu chodzi mi trapniencie hydry by nie latała dookoła...
Zauważ, że na początku filmu nie mam capa na Eq bo mam 10 bp hmm i itp.

Uszaty 16-03-2006 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michalusik
Gz! Adv.. Uszaty ja myślę że oni dobrze robią nie muszę oglądac bo znam ich technike atakowania B) B) a co do Royal Helmetu to na innych światach jest inaczej u nas na Luminerce niegdyś był wart 90k~teraz tylko 50k~

Pozdro.

u nas byl po 60 k a teraz nikt nie kupuje na szczescie dzisiaj jak huncilem bylo tylko medusa shield i k armor, ale wbilem 2 lvl xDDD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:01.