![]() |
Ghole i Hero
Mam 2 pytania:
Jak dojści do hero (prosilbym o mapke). Jakie potforki po drodze i co towarzyszy hero. Gdzie sa duże ilości gholi (i znowu ta mapka). Wiem ze na ghostlandzie ale tylko tyle... Thz z gory! |
1) Filmy od Zaglady tutaj byl gdzies film z hero hunta (byla tam pokazana droga). Po drodze znajdziesz: WW, DSy, Huntery, 3 dragi, priestes.. Dojscie do Hero jest dosyc trudne :P.
2) Duze ilosci ghouli sa na HG, schodzisz na -3 pietro AB i idziesz na wschod potem przez drzwi (musisz miec klucz) i do teleportu :)) . EDIT: Juz naprawilem ten blad :]. |
Na hero potrzebujesz premium acc a wydaje mi sie że nie masz.
Ghuli jest wystarczająco dużo na ghostlandzie tylko trzeba troche poszukać, bo mi np. wystarcza żeby nabić 8-10k expa w 40 minut i ok. 1,5k gp, więc nie wiem czym gardzisz |
Cytuj:
|
pacam mam i mam knighta na 35 lvl :D
Aha... na ghole chce isc ale jak juz znajde to widze po 3 ghole i bardzo wolny resp... |
Poprosił bym o mapke bo mieszkam w thais... (da sie łatwo wyjsc z HG ??)
|
Cytuj:
znać baaardzo długą drogę do wyjścia. |
W drodze na hero trzbeba zabic troche hunterow, wild warriorow, prietasta, monki, 3 dragony i duza ilosc dsow
|
HAhhahha z hell gate są 2 wyjścia jedno to te które powiedział adamsik a 2 sam odkryłem ale go niw wyjawie
|
...
Cytuj:
Ghoule-ghost land,hg,edron:P taka górka z ghulami jest:) _____________________________________________ Ktoś napisał że są 2 wyjścia z hg no bo są teleport na drakoni i tyle wam powiem tylko musisz pokonać mase potowrków i znać droge:] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:20. |