![]() |
Crown helmet vs Hat of the Mad
Co lepiej kupić grając sorkiem? Z jednej strony nie robię lootbagów i w ogóle nie zamierzam robić (polscy złodzieje), więc duża ilość capa jest mi mega super extra potrzebna. Z drugiej strony jednak crown helmet też nie jest ciężki, a ma sporo więcej arma. Więc nie wiem, co wybrać. Doradźcie mi plz. Z góry dziękuję za odpowiedź.
|
Ja bym wybral Hat of the Mad, gralem troche sorkiem i dla mnie bardziej liczy sie cap niz obrona, ale to zalezy jeszcze od Twojego stylu gry, co wolisz nosic i na jakie potworki chodzisz, dla jednego bedzie lepszy c helm a dla drugiego Hat
|
Wyobraź sobie: majestatyczna, niebieska peleryna z mistyczną czapką...
Można chcieć czegoś więcej? |
Mądrze prawisz ; ].
Ja tam patrze jak wyglada set, a nie ile ma obrony. Z reszta, dla sorca def i tak sie nie liczy ( ; |
Hmm, sorc gra na dystans wiec polecam Ci rowniez Hat of the Mad. Obrona nie jest az tak wazna. I bardzo fajnie wyglada ^^
|
Kolejny ban ?
@topic: zdecydowanie c-helm, z lekkich helmow wyglada najladniej. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hat of the mad ponieważ jest lekki a dla sorca nie potrzebny jest def;]
|
Crown HelmetB)
|
Cytuj:
a co do tematu normalnie rozbraja mnie niektorzy magowie/druidzi ktorzy biegaja w Crown armorach i lepszych i tych innych ciezkich badziewiach a na pytanie Ja: czemu nosisz takie ciezary on: bo ma wiecej defa roznica w defie Ci zycia nie uratuje na pewno za to wiecej capa moze byc dla Ciebie zbawieniem i zawsze sie przyda podsumowujac: HoM zdecydowanie lepszy |
Hat of the mad jest lekki, ale ja i tak wole crown helmet...poza tym to i tak niewielka różnica w capie.:p
|
@up,up
Spróbuj na guarach expic w jakims slabym eq (chodzi mi o def) z lagami... Dziwie się czemu wogle kupujecie eq skoro to i tak nie jest potrzebne. Wybrał bym Crowna |
Cytuj:
Name of Topic : Crown helmet vs Hat of the Mad co tu dużo mówić -.-' |
jak uciekasz przed potworkiem hat of the mad jezeli w styku to crown helmet :)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Proszę o dalsze porady, bo nadal się waham. Mimo wszystko, Wand of Inferno rewelacyjnego zasięgu nie ma, ale z drugiej strony na moim serwerze wszystko muszę mieć na sobie, bo jakąkolwiek rzecz targaną na ziemi od razu za*******i mi polski idiota o nicku "Pogromca Demonów" albo coś w tym stylu. Tak więc duża ilość capa jest mi super extra mega potrzebna. Więc co mam w końcu kupić? |
Wg mnie warto miec oba helmy. Def niby dla sorca nie jest wazny, ale np przy expieniu z visem i wandem na dragach def ma juz znaczenie.
Ja uzywam crown helmeta. |
Cytuj:
|
Jezus
Hat of the mad bo dragony mozes bic a hmm i tyle a def tylko jak idziesz na pk a hat of the mad na potwory tyle :cygaro: B)
|
Przed update chodziłem na drucie w crown, bo w końcu biło się z warhammera, ale teraz rzeczywiście lepszy okazuje się hotm bo praktycznie nie masz kontaktu z potworami. Dla przykładu dodam, że od rooka shielding urósł mi tylko do 18 na sorcu a mam juz 40lvl. Przed update miałem na drucie 16lvl shieldingu 23
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:34. |