![]() |
25 lvl Knight.
Witam Chciałbym sie dowiedziec z jaka strata uhow bede expil ile uhow/na k expa:) Na Dwarf Guardach. (moje skille 80/80 Eq C-arm/p-legs/demon shield/crusader helmet/fire axe/) Z gory thx za pomoc:)
ps. Bede dostawal duze hity?:cygaro: |
heh ziomus
Ty tam nie szalej z tymi skilami bo mnie pobijesz :D ja chodzilem na guardy z 80/79 ofcourse tarcza + ss + czasami club ring to szlo calkiem niezle,wspieralem sie dodatkowo hmmkami czasem.Ciezko mi powiedziec ile uhow na k expa ale ogolnie loot mi sie zwracal,czasami bedziesz musial sie uhnac co 2 guardy a czasami po 20 nawet nie bedziesz,roznie z tym bywa.Polecam dodatkowo mana fluidy i exury.Przy tych skilach wyjdzie taniej i szybciej do 6 mlvla :)
|
Hmm, patrzac na twoj lvl z boku, to bedzie ich schodzic calkiem duzo, masz za malo hp. Lepiej poexp se najpierw do 30~ lvla w jakims miejscu gdzie tyle UHow nie schodzi.
|
Zwróci Ci się za UHy i exp dość szybki (25-30k/h jeśli się nie mylę), ale faktycznie, masz za mało hp. Lepiej poexp na PoHu do 30~ lvla.
|
Z mojej strony:
75/77, na przecietnym respie guardow ( samych guardow ) poszlo mi 12 uhow na wybicie respa, wbilem 4k expa, zajelo mi to 25 minut. Eq nieco lepszy od twojego. Zwrocila sie 1/3 kosztow. Z 2handerem powinno byc znacznie szybciej i taniej. IMHO bedziesz miec wielkie szczescie jesli ci sie zwroci, a exp bedzie sredni. |
Cytuj:
chociaz z 2 strony Wh w prownaniu z GS jest beznadziejny wiec moze z Gs latwiej pojdzie |
Jezeli kazdy wbijal sie za ~100 to i tak nie najgorzej, mi ostatnio z podobnym eq i tarcza na 1 guarda wchodzilo grubo ponad 150 ( a z reguly 200+ ). To co napisalem tyczylo sie przewagi broni dwurecznej nad jednoreczna ( 2x szybsze zabijanie guciow ) a nie tego czy 2hander sie oplaca ;p
|
PoH
:confused: Morzecie mi powiedziec co jest na PohU ??
i gdzie :P GRam na Refugi obecnie plx odpowiedzcie |
PoH
:confused: Morzecie mi powiedziec co jest na PohU ??
i gdzie :P GRam na Refugi obecnie plx odpowiedzcie |
No można by powiedzieć, że na POHu jest wszystko! Prawie :P
Są skupiska minotaurów, orców, cycków, umarlaki, smoki i GSy :P... Niestety dokładnego rozmieszczenia to ja nieznam... wiem że w okolicahc temple jest pare uamrlaków i cycków a dalej na wschód GSik ;] |
PoH
Własnie ide na poh
i nie wiemkturendy wejsc :P |
od frontu..
jak zginac to z honorem.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:49. |