![]() |
Czy program Spera up hakuje??
witam.Otoz uzywam programu Spera up pierwszy dzien i nie wiem czy program ten hakuje??Aktualnie tego programu juz nie mam (przed chwilka skasowalem).
ale moment podczas gry uzwyalem.czy postac ta moze byc juz hacknieta??haslo juz zmienilem. |
Wszystkie tego typu programy maja jakes keyloggery czy cos.
|
Tak...wiem.
Programy zrobione przez Reebowa podobno nie maja keyloggerow.Haslo juz zmienilem.POradzcie co mam teraz zrobic. ;(:( |
Razde zminic szypko e-mail
|
A co potem jeszce mam zrobic??HASLO JUZ ZMIENILEM>MAILA RACZEJ NIE DA RADY ZMIENIC.
ja ten program juz skasowalem. |
Tylko format dysku... po co zmieniać mejla?
|
to co mam robic??Haslo zmienilem, program usunolem(z kosza tez).Mauila nie zmienilem.
|
Najlepiej przeskanuj kompa jakims dobrym antyviruskiem. Moge Ci tutaj nawet taki jeden antyvirek on-line'owy zapodac (kliknij tutaj). Sam tego uzywam i nie narzekam. Juz nie raz poznajdywal mi trojany i usunal.
Pozdro |
Dzięki.Wlasnie skanuje..oby nic nie znaleziono.
A jesli umie wejsc na swoje konto na www.tibia.com to znaczy ze nie jest ono hakniete?? ;( ;( :( |
Zrób format dysku jeśli zainstalowałeś jakieś gówno... pamietaj żę takie skanowanie nie daje 100% szansy . Naprawde jeśli chodzi o keyloggery to po użyciu takiego programu tylko format dysku gdzie trzymamy rejestr pomaga. One są rożucone po całym dysku i usuwając 1 plik na to miejsce wchodzi znowu... ja robiłem taki test używając swojego programu.
Zapisałem swój rejestr zainstalowałęm jakiś cheat tools uruchomiłem ... Później dałem do porównania - pare nowych wpisów. I po każdym uruchomieniu nawet jeśli je usunełem to się znów pojawiały. Oczywiście poświeciłem stary account i robiłem to na starym komputerze ale warto było. |
Ja sprawdzilem kompa antywirem.Nic nie znalazl.Program usunolem.Maila nie zmienilem.Haslo zmienilem.accounta nie chce poswiecic.Chyba po 3minutach uzywania teo programu nic sie nie stalo?? Uruchomilem ten program przed wpisaniem hasla, czyli mialem wlaczoną tibie, dopiero potem zalaczylem ten program.Po 3 minutach juz wylaczylem i skasowalem.
Tibie tez wylaczylem. |
Rób jak chcesz. Usunełeś program , przeleciałeś skanerami... ale dalej możesz mięć te gowna schowane.
Jak chcesz graj , ja na twoim miejscu bym jednak formata zrobił. |
Mam zrobic formata tylko tego dysku czy calego kompa??Ja raczej nie zrobie formata.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:41. |