![]() |
Szybkie Nabijanie rs'a
wiec nudzilo mi sie to poszlem popekowac.
Loot taki sobie ale filmik fajny(chyba) http://rapidshare.de/files/15745394/bolt_pk.rec.html Krótko po zakończeniu nagrywania padłem przez 2 30 leveli ;/ |
Cytuj:
|
po prostu musze to powiedziec
OMG (czyt: omagad) jakie skile wez na takim lvl to troche wieksze powinny byc tak samo dziwi mnie ze ten drut cie nie bil :) jak cie spotykal loot: nie jest zly ale mogl byc lepszy ocena: 6/10 |
to nie moj har tylko kolegi dlatego takie skille :)
a ty wez sie odczep od ortografi jestem dyslektykiem |
Nudny filmik ale RS zrobiłe¶ =)
A loot: Czego ty sie spodziewales jak zabijale¶ 15 lvlki ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
"omagad"nie normalnie hit sezonu ;D (w głupocie)cos mu tibi mózg zjadło po drugie jak ty bijesz wszystkich z czaszkami to wogule koles n/c (pomysl troszke może ona niechiala miec pz (jak niewiemsz coto pz to masz problem) a tak wogole co by z niego moglo wypaść plate set? buahahaa n/c a po trzecie to co sie do jego skilli czepiasz ważne, że ubił troszke ludu :P po czwarte nie czapiac sie ,że błędy :P(oczywiście moge sprawdić ale z prostego powodu niesprawdze (niechce mi się) a filmik jest wpozo :) jak nas swoj lvl i skille to niżle się spisałeś :P:cygaro: |
Cytuj:
Po drugie: nie bije wszystkich ze skullami "-.- (a co to jest pz to wiem X( ) Po drugie A: Ja z p setem chodze na 10 lvl wiec mogl mu wypasc "-.- Po trzecie: czepiem sie skili bo mi sie podoba !!! i nie mozesz mi zabronic Po czwarte: kazdy mowi ze jest dyslektykiem a po poprstu mu sie nie chce pisac poprawnie X( X( |
Cytuj:
po drógie napisałes w tekscie dwa razy po drogie więc sie mnie nie czeipiaj po trzecie jak wiesz co to pz to napisz a co do tego omagad to sie jeszcze smieje.:D no i co z tego za na 10 levelu chodzisz z p-setem to takie gowno ze wiesz^^ aha Cytuj:
|
Cytuj:
Ja też jestem dyslektykiem, ale jeszcze sie nie zdażyło żeby mnie bluzgali za moj± ortografie... jak czego¶ nie wiem to mam pod reka slownik, a nie wyreczam sie papierkiem/chorob±. |
Cytuj:
po pierwsze:na pisalem po drugie A !!!!!!! po drugie: pz-protection zone "-.- po trzecie:ty chyba nigdy plate seta na oczy nie widziales wiec siedz cicho !!!! (twoj avatar o tym swiadczy) Cytuj:
|
agrh cisza
po pierwsze zamknonc mordy i przestac sie bluzgac
po 2 faciat nie ******* calyczas ze masz ortografie po3 tathti przestancie z p-setem :p |
Filmik spox :P Loot do twojego lv NAWET Ci dopisal. O ile to postac kolegi... no wiesz co, czemu mu red sqlla wbiles :D
troche te wasze klotnie sa troche .. smieszne :D po pierwsze: tamto tamto :P a po drugie:... |
@up
wiesz jak sie kloci z 10-cio latkiem......... |
Cytuj:
@up@up Kolega dał mi t± postać nabiłem mu rs'a:) Dzisiaj jeszce prawie bana nabilem kolejne 3 unjusty i 3 gfb przed dp wywyalilem:) Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:28. |