![]() |
Dosyć masz SH na Dark Eden? WEJDŹ!
Witam, pewnie jesteście zaciekawieni co tu napisze. Nie będzie to żaden program, nie będzie to żadna grupa killerów...będzie to: NOWA GRA!
DARK EDEN CHINA! Ma niestety krzaczki, ale jest to świetne połączenie DE TH i DE INT. GM-a widzimy codziennie! CODZIENNIE! Sam dzisiaj zacząłem tam grać. I już widziałem 3 razy gm-a;) Wyglądają jak normalne postacie, ale mają inne wypaśne ciuchy;) Jak mówiłem...krzaki są. Ale jak się grało na int to się wie co i gdzie u sprzedawców. DO TEGO BRONIE I INNE ITEMKI KTÓRE TAM BYŁY RZADKOŚCIĄ...teraz mamy w sklepie (ludzie to tam sprzedają;)) Jednym słowem, sami mili ludzie, mamy kupe kasy, i tanio kupujemy oraz sprzedajemy. Takie moju 7 9 dan chodzi po max 10kk z tego co widziałem;) Klijenta ściągamy stąd. http://www.proffid.msn.ee/dechina***** Opis rejestracji tu. http://leetnetwork.com/showthread.php?t=2443 W razie czego mój kolega służy pomocą. Powiedzcie, że przysłał was Bakura. Jednak nie trujcie mu tyłka żeby wam zakładał konto bo wszystko opisane jest w linku który podałem. ZANGIELSZCZENIA JUŻ POWSTAJĄ! Do tego...można mieć pieska. Oczywiście oustereczki z TH. Nowe skille. Nowy rodzaj rang (jeszcze go nie rozpracowałem) Serdecznie zapraszam do grania. Vampirem mam nick Remstin, a ousterką (mniej gram) RemstinPL Narazie grałem od godziny i było cudownie;) |
Brzmi fajnie ;p zaczynam ściągać, ale transfer 20kb/s :/ Jakieś 7 godzin
|
a ja mam pytank gdzie jest link do glownej zeby sie chociasz zalogowac t w 1 poscie powinno byc
|
Dałem link do opisu rejestracji. Tam jest link do strony głównej.
|
no wiesz niektórzy umieja sie zalogowac na strony z krzaczkami a inni wogóle sa malo inteligentni i beda spamowac postami daj www strony glownej tej gry
(na szczęście ja do takich nie należe) ok powiedzialez ze koleg sluzy pomoca ale jego nick na forum gg czy cos to juz nie laska |
Też dałem link do angielskiej strony, a na niej jest link do rejestracji. Wszystko tam jest jasno opisane i nawet jak ktoś się anglika nie uczy to będzie wiedzieć o co chodzi.
EDIT. TO JEST CUDNE! ANTI SUN PALE LEŻĄ NA ZIEMI! KATARY ITD TEŻ! Ale teraz anti sun pall int+1 to do sklepu trza;D Elfy też niczego sobie...w raohm byłem popatrzeć jak sobie radzą. Itemki lecą świetne;) Obecnie rozmyślam jak tu pieska zdobyć w 30 minut 2 mln kasy zdobyłem na zbieraniu itemków;D |
ale mi chodzi o kolege podaj nr gg
|
Niestety nie mogę się zarejestrować.
Instrukcja podana w linku nie jest dokładna. W dodatku odnośnik, który oznacza zakładnie konta w grze nie działa. =\ |
Ok, zaraz wam popróbuje zakładać.
Mówie z góry...wszyscy polacy grający narazie grają ousterami. Najprawdopodobniej też będziecie musieli;) Inaczej nici z pomocy, nici z itemów i nici z kumpli do gadania:P Pisać na gg 4471158. Ok, Adaras już ma...zaraz Ci dam na gg...ten drugi pan jeszcze chwile musi poczekać ^.^ |
Cytuj:
|
Tam się łatwo połapać. Ołówek+kartka=wiedza;)
|
Hum Hum no niby tak xD
Szkoda ze nie lenistwo=wiedza :<< |
Jak moge sie eflem nauczyc nowych skilli/czarów?
|
Napisałem na gg, ale powiem i tu.
Elf ma dwie klasy. Mag i combat. Ta druga jest łatwiejsza gdy wiemy jak rozkładać staty i jakie skille brać. Magiem wybieramy żywioły, ogień lód albo ziemie i TYLKO w JEDNYM się specjalizujemy! Żeby ich używać musimy też zakładać specjalne kamienie podpakowujący poziom posługiwania się danym żywiołem. Są to małe żółte kamyczki na początku...potem będą niebieskie i będą dodawać więcej niż jeden pkt;) I patrzcie jaki mają kolor opcji...jak jest niebieska to lód. Pomarańczowa to ziemia, a czerwona to ogień. Mag używa specjalnych rękawic. Jednak nie może w nich lać i musi na bieżąco mieć mane co jest na początku problemem;) Dlatego na początku używamy do robienia lvl chakramów(broni combatów) Która jest bardzo dla nich wygodna. Można lać sobie od tak, a combat też ma skille i zawsze jak mu zabraknie EP na jakiś to posieka ręcznie. Maga będziecie wiedzieć jak rozkładać, bo jeden żywioł wybieracie i jest już droga prosta. W razie czego służe zawsze pomocą. Combata jak będziecie robić...pakujcie wszystkie Pkt w str. Jak osiągniecie 210 pkt na najlepsze chakramy to już pakujcie w dex na troche uników. I teraz jak rozkładać skille. Jest najlepsza ścieżka. Bierzcie najpierw: Flourish-Evade-Fire of Soul Stone-Teleport-Sand of Soul Stone-water shield-bless fire-distance blitz-sharp hail Jak widać przez długi czas będziemy się posługiwać podstawowym skillem. Dlatego też bierzemy divine spirit, aby muc jeździć na chmurkach. Potrzebujemy takiej jakby tarczy,a potem bierzemy sharp round i troche go dopakowujemy. |
niestety niemoge sie zarejestrowac...;/
|
Czemuż? Ściągnij nakładke i czytaj ten poradnik.
|
Jakie sa jeszcze skills od water oprucz emision water?
|
Wybierasz jeden czar wodny i już potem łatwo się skapić, bo strzałki są -.-
|
Tak ale wziałem skilla Ice costam i nie mogłem używać.
|
Już 30 lvl ;)
A co do skilla ice. Poprostu nie masz many/nie masz odpowiedniego lvl water. Tak jak mówiłem. Kamyczki z niebieską opcją;) Moge ci jakieś załatwić. Czasem mi na golemerach lecą. Każdy fan/gracz DE ma mieć to w podpisie: http://img86.imageshack.us/img86/9094/debest7bo.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:38. |