![]() |
(Galana) Polacy przegrywaja wojne 37 do 6
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6966
Zobaczcie jak niezorganizowani Polacy i Vzlczycy przegrywaja najwieksza wojne w dziejach galany chcem to powiedziec ***ane nooby. -.- Nie wykorzystali licznosci i sily sd.. |
Filmik nieciekawy, bo Keekz niestety od zawsze był noobem... Unbreakable niestety się nie zgrali. Choć właściwie z Patsami teraz wygrać to nie jest tak łatwo. Przecież tam są jedni z najlepszych pvp. Szkoda Mytanta, bo to jeden z najpoczciwszych ludzi w historii Galany. Dużo osób z Unbreakable to nowi ownerzy i to widać. I miło także Begger widzieć nie w Patsach;) Wojna na korzyść Patsów, ale widać także dobre aspekty Un~ Na przykłąd 1 w historii dead Oena w wojnie;) Czy zabity Konda:)
|
Mój kumpel z rl jest w unbrejkebols wiec mam nadzieje ze patriots przegraja wojne:confused: , rozpoczeło się tak pięknie - ded Kondy i Oena:dance: . Nie dajcie sie! Hail Polska and Venezuela:D !
|
Mój kumpel z rl jest w unbrejkebols wiec mam nadzieje ze patriots przegraja wojne:confused:. Nie dajcie sie! Hail Polska and Venezuela:D ! Konda&Oen suuux ! X(
sry za 2x post |
Ded kondy ... poprostu smieszny .. moze i Konda ma h lvl ale techniki 0 ... niech Patsi przegraja bo juz zaduzo tutaj woza sie ..
|
Tymi fragami nie można się sugerować, bo połowa to fragi na 40lvl~. A druga połowa to już prawdziwa :p.
|
Cytuj:
|
boze
nooby sklada sie tak ze jestem w tej wojnie ^^
i Konda zabijal glownie ~60 lvli ktore szly go solo i nie sluchaly rozkazow Corlica itp. W open battle na ankh oni dostali wiec n/c Kilka razy nie przyszli jak bylismy gotowi !! 1 raz to bylismy w ogole nieprzygotowani konda wylatuje z pz i napirnicza ^^ low lvl noobz ktore poszly go solowac robiac free frags |
Fajny filmik, śmierć Kondy oczywiście pominąłem, ale bardzo podoba mi się ta taktyka z otoczeniem i masakrą ;)
|
Galana to głupi serwer....h lvlowcy zabijają 10 lvle nawet gdy są bez skulli, co za imbecyle...w ogóle pół serva ma protekcję od Boltiny albo innej lamy, która szaruje z kumplami z rl.....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:01. |