![]() |
Rookgard movies
Przygotowałem dla was 2 filmiki związane z roogard'em!
Na jednym jest pokazana droga jak wyjść z miasta na 1 lvl'u a na drugim co jest za tajemniczymi poisonami :D www.members.lycos.co.uk/midarth/tomek/rookgardddd.rec www.members.lycos.co.uk/midarth/tomek/rookgarddddddd.rec prosze o komentarze :) |
<bezkomentarza>
|
Bezkomentaerza , tak po prostu widze bez , bez komentarz ( znasz ta piosenke :D )
|
Powiem tylko dwa słowa
BEZ SENSU ! ;) |
Powinien napisać że dla nie znających rooka. Ogólnie denne ;(
Nie zawsze filmiki z Rooka muszą być dla newbie, denne i beznadziejne. Widać, że nie widziałeś mino hella, ani goblin questa :P |
Widze że część osób nie zrozumiała tematu: Rookgard movies to jak sama nazwa wskazuje filmy z ROOKGARD'u a nie z MAINA nie ma w nich GS'ow, Dragonow ani innych tym podobnych więc w sumie jeśli kogoś nie interesują filmy z roograd'u to nie zmuszam go by je oglądał! Osobom niedoświadczonym i nowym mogą się jednak przydać jako forma popowiedzi więc nie rozumiem jeśli ktoś wystawia komentarz o treści
Cytuj:
|
Na samym początku jest napisane o czym są te filmiki. Jak was nie interesuje ten temat to po co ściągacie ?? Po to tylko aby potem na forum walnąć głupi comment ?? Czytajcie opis zanim ściągniecie filmik .. zaoszczędzi wam to czasu.
|
Zgadzam się z pebe. Ja osobiscie wiedziałem a tym wyjściu z miasta( chyba każdy wie ;) ). Tylko 1 lvl raczej tam długo nie przeżyje. :D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:08. |