![]() |
Niespotykane potwory w Tibi
JPP.Team przedsatawia:
Film w którym ujrzycie m.in. : - The Old Widow - Demon - Orshabaal - Nieugiętych zawodników ;) Film jest w formacie WMV co znaczy ze nie potrzebójecie Tbi.cam. Co wiencej podczas filmu usłyszycie kawałek dobrej muzyki. Co ja tu bedę wiencej pisał sprawdzcie sami B) Oto link : http://rapidshare.de/files/15895143/Tibia*****.html |
Naprawde niesamowity filmik, polecam 100 %;)
bardzo mi sie podoba, kosmiczna dawka adrenaliny i muzy :D wszystko fajnie dopasowane i sklejone ;p poprostu HARDCORE 8o |
Cytuj:
|
Reshot plx
|
Nom ja kumpel rl zgadles ;p
ale powiec ze film nie jest fajny :D |
Nom Lojtowe
Lajtowe, nie tak jak 85% ***** że widac na 3kratki, i se koleś chodzi i nic.Muza też spoko, momentami za ostra ale ogólnie wypaśna.
Jestem na tak |
wrzuc filmik na megaupload, rapid~` sux
|
Brawo!
W 60 MB zmieściłeś - 200 lvl nooba na makrze w Anni~ [i to oczywistym, zmieniał SSA, Might ringi i się UHał...] - palla walącego z HMM w Black Knighta - ekipe prawie padającą na hydrach - nijaką muzyke [to że utwór jest niezły nie znaczy że pasuje...] - ~100 Pallka który nie umie użyć vity - dziwne akcje z Orshem Lepsze były tylko: - jakość filmu - pierwszy utwór - demon [ale dziwne ujęcie :/] |
Reshot plz :]
|
Cytuj:
PS: ty jestes chyba dziwnie ujęty :baby: |
Cytuj:
No filmik nawet fajny :P |
Cytuj:
Po co oglądać 60 megowy wmv w ktorym widzimy to samo co na kb'owych rec'ach? w dodatku powycinane. i zmień nick.... |
Cytuj:
ciemny las dzikie sny czarna msza i ty naga budzisz sie:P:P: Tak btw lacze 1 megabit wystarczy zeby w 5 min zassac 60 mega... ja sciagam z predkoscia 80 kb/s i 9 min mi to zajmuje a co filmiku...:/ limp bi~~ sux a ta nuta co byla to z powtarzajacyms sie "to jest moj hard core" lepiej bym to zagral na moim elektryku rostrojonym o 3 tony wyzej co 2 strune video good audio do dupt..:P:P:P |
prosiłbym o tytuły piosenek i ewentualnie upload na rapida
|
Cytuj:
|
Zgadzam sie z tymi nobami
panowie fajny filmiki tyle a te noby co gadaja ze nie to niech sobie sciagaja filmy o szyciu u gospodyn domowych szafirowych dywanow
|
Cytuj:
>>>KLIK(YSI)<<< @Down Sluze uprzejmie :) |
Cytuj:
|
Limp Bizkit - Take a look around
limp biskit i wienio pele autentic 3:baby: |
Filmik bardzo fajny. Fajnie pokazuje, jak nie huncić na Hydrach. Tamci goście chyba pierwszy raz tam byli -.- Mieć 4 DSy i nie ubić Hydr -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:35. |