![]() |
Umiecie tak? ;)
http://www.wookiss.neostrada.pl/Wook...iec%202004.avi Taki samplerek(czyli pokaz umiejętności) jednego takiego spoko gościa. Ściągnijcie naprawdę warto. POwiem jeszcze że gościu nie jest żadnym akrobatą, ani mistrzem sztuk walki, talent czystej wody, znam go z gg trochę bo też trochę się w to bawię. Jeżeli chcecie się dowiedzieć wiecej na ten temat wchodzcie na stronkę www.bttg.republika.pl (strona jego teamu). ps. Kliknijcie na link prawym przyciskiem i potem na "zapisz element docelowy jako" |
Trwa lacznenie ...Laczy mi sie bardzo dlugo niewiem czy zdaze to obejzec...
|
[ALIGN=center]WOW![/ALIGN]
Za mocny jest ten gosc. Ogolnie filmik fajny i super muza ;) jezeli bys mogl pogratuluj jemu odemnie talentu i zycz dlaszych sukcesow! ;) |
xD , dobre dobre, ale mialem ostatio 3 filmiki z usa o podobnej grupce, wiadomo w usa mieli troche leprza sale, filmiki mialy 76mb wszystkie i krazyli po naszej sieci sasiedzikiej , jak je zdabende to napewno zamieszcze a co tam xD , ale i tak dla kolesia gratz.
|
a mówią że komputerowcy to drentwe fagasy z dwoma wyrośniętymi siekaczami i cynglami na nosie. :D
oczywiście tak nie jest(spójżcie ot na mnie 8) ) a jeśli chodzi o te trikasy to nie dla mnie....ja niedlugo bede strzelać z powieki :D wszystkie stawy mnie bolą amam dopiero (--) lat :D strzelam z karku, biodra, palców nogi, kręgosłupa, szyi AUC... wlasne bylo z powieki ..grrr wiedziałem że tak będzie :D co moge więcej powiedzieć? dobrej zabawy i sie nie połamcie :D |
Ten gosciu po prostu wymiata 8o 8o 8o 8o 8o
Dlugo czekalem ale oplacalo sie |
a u mnie jest tylko muzyczka ;(
co zrobic zeby był obraz albo żeby to zmienic na mp3 |
nice nice ale widzialem wiele podobnych 8)
|
wow.
Typu nieźle zasuwa. Muza też fajna @ Bilbo12: Musisz ściagnąć pare kodeków :] Chyba każdy tak by chciał :) |
koleś wymiata ...ja nawet fikołka nie zrobie huehe
|
no co chlopak jest wygymnastykowany hehe :D
|
No spoko gość wymiata...
AD PostScriptum: A ja kliknałem pobierz odnośnik 8o może być? :P |
Qurde dobry ten Wookis ciekawe ile godzin dziennie ćwiczy :P bo tak sam z siebie to raczej nie jest ale sie zgadzam ma facet talenta :P Na olipiade go!!!!!!!
|
Z tego co wiem salke ma tylko raz w tygodniu na 1,5 godziny. Przez reszte czasu musi cwiczyc na podworku.
|
[quote]Oryginalnie dodany przez spider-bialystok
http://www.wookiss.neostrada.pl/Wook...iec%202004.avi a u mnie jest tylko muzyczka co zrobic zeby był obraz albo żeby to zmienic na mp3 hehehe po prostu nie masz zainstalowanego kodecka zainstaluj jakis odbry np NimoCodekPack "jakos tak" albo jakis inny byle by nowy i masz bbraz i dzwiek "Srry za bledy ortograficzne" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:20. |