![]() |
Trening na Pacc Area
Chciałbym się dowiedzieć gdzie na pacc area mugłbym se potrenić , skille są w opisie więc trolle odpadają :D . Prosiłbym o jakąs mapke , gdzie się ustawić i takie tam bo zanim znajde to miejsce to miną godziny. Prosił bym o niepodawanie miejsc z Slimami ( strasznie nielubie na nich trenić , co 45 sec. trzeba zmieniać atak ) oraz nie mówienie mi : idź lepiej poexp , szkoda pacca.
Pozdro~ |
:]
Proponuję minosy na Daramie. Trenie tam i bardzo wolno padają,a gdy Ci się znudzi trening ,mozesz isć podexpic na mino guardy. :]
Jak nie wiesz jak dojść to ci pokaże xD |
@up
Popieram salomona dobrze sie treni zadbaj tylko o odpowiednia bron do trena :) I jak ci sie zndzi to wlasnie swiatynia lub larvy w ankh :) wiem bo sam tam expuje i w 2 dni z 5lvl zrobilem |
tren
ja proponuje darashie rotwormy sam tam trenie w 2 dni zrobilem 50/50 dobrze tam idzie;)
|
hmm no juz napisano ze najlepszymi miejscami sa roty na darashi albo mino tamtejsze,ja jako pacc nigdy nie trenilem na tych terenach.Jesli chodzi Ci o porzadny trening to polecam senje albo Mintwalin ale to juz facc area
|
Roty na darashii, nawet na non pvp nie ma takich noobow tam i nie zabijają Ci potworów treningowych
|
A nie lepiej poprosic kogos o Monka? Ja trenowalem na Monku na 20 lvlu popatrz jakie skile wyrobilem (axe)! ;) I do tego jeszcze mam 60 sworda, 50 fista :)
|
Hmm muwisz ze nie hcesz na slim.. ja proponuje monki naedtylko sie musisz ustawic tak zeby tylko 2 cie j....y noi dobre eq potrzebne bo jehac beda..
ale ghoule moga wejsc w rahube sickle kinife czy co tam masz i bedzie calkiem niezle do tego 2 raty czy cos i jedziesz a najlepiej to summon :faceoff: |
Ja tam do 60/60 treniłem se na dwafach ;]
|
Jak chcesz na Pacc Area to wez sobie idz na Darashie (za miasto ) na roty & minosy a jak ci sie znudza ewentualnie na Larvy
|
Cytuj:
|
Cytuj:
to ja Ci powiem dwie rzeczy: a) weź poczytaj jakąś książke, przejzyj słownik ortograficzny, dobrze Ci zrobi b)sam sprobuj potrenowac z monkiem lub ghulem ^^ z tego co pamietam, to tylko summony |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:06. |