![]() |
Wzociecie jakies spoko filmy!!!
Nudzi mi sie i chcial bym jakis spoko filmik obejzec
Powzucajcie tu filmy grr.....Ale nie z Cyckami i nie z dwarfami bo to mnie juz z nuduw dobija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!please :( |
Fastt ;(
|
wes sobie poprzegladaj wczesniejsze tematy wiem ze w sumie niektorzy juz przynoodzali z cycaki i dwarfami ale tez były takie filmiki jednym słowem <<spoko>> hyhy poprstu poprzegladaj :D
|
Boże co za ... Na forum jest taka opcja SZUKAJ w której znajdziesz dużo spoko filmów. Takie tematy mnie dobijają X(
|
To forum zalewa fala noobostwa :P
|
Mozna tez przejrzec kilka stronek do tylu :/ Znajdziesz jakies zabytki i sobie poogladaj :/
|
Przepraszam czy to jest dział forum "Zamówienia"??
LOl jak ci sie nudzi to rusz myche i na tibia.de masz od huja filmów. :/ |
Hmmmm.... widze że kolega zje sobie pączka a my w tym czasie mamy podać mu na tacy filmy. NIE! Tak nie będzie X(
|
Owocowy ale z ciebie PIZD** na jakim swiecie grasz??
napisz to pogadamy:) ja przez 2 tygosie dowalam skille 70/70 to se pogadamy A jakis spoko eq to 5 godzin grania buahaha poprostu robisz posatc do kantowania i mowisz ze sprzedasz hate chces kase zeby ci parcelem wyslali i poweidzmy ze chcesz 50k hehe no to juz masz kase:) TO POWIEDZ OILE Z CIEBIE NIE PIZDA X( |
Jesteś żałosny... Twoja najlepsza postać to pewnie 20 lvl i chyba jakiś knight z wyjechanymi skillami 50/50 co? Noobów powinni banować na forum ... :D
Re.Down: Zacznij gadać na temat. Poza tym żeby sprzedać chatę musisz mieć pacca, ale to chyba za trudne dla ciebie płacić za niego. Nikt nie jest takim nOObem żeby dać się ojebać w grze. Wchodzi się na tibia.com i tam się house licytuje. Ps. To forum zalewa fala nOObostwa... (jak ktoś już napisał) Ps. 2 Naucz się pisać to pogadamy... |
obejzec, powzucajcie, nuduw, hate, chces .. człowieku ty się naucz pisać najpierw. Chcesz fajny filmik oglądać ? Przecież masz taką wypasioną postać więc sobie sam nakręć.
|
Na forum jest mozliwosc opcji szukaj ... 8o a jak ci sie nudzi to napewno masz czas jak nie ma na forum tibi pl poszukac filmikow na innych stronach ... :baby:
|
Cuz,temat jest zalosny a jesli jestes na antice to mozemy sie sprobowac.
P.S JESTES NOBEM!! :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:19. |