![]() |
Dwa wmv filmy, Taifun story i Axe story ;)
|
hmm, Rehost ? :(
Ściągnąłem wmv o Taifunie i stwierdzam że jest do bani :( Jest to połącznie dwóch jego filmów z Anni i z Wojny jak uwalają axemastera. Nic poza tym ;( Jak uda mi sie ściągnąć wmv o axemasterze to dam edita :) |
A idz jedz grzyby nie znasz sie .l. :P
|
Cytuj:
pozdro dla Stara uma/Yeebak/Vladimir bloker/i wielu innym ////////////////Mysterious of Hell//////// |
@Up
Vladimir miał hacka i z 90~ teraz jest około 10 lub i na rook :/// Jak sciągne dam edita ;p |
Rehost Plx !
|
ten filmik o axe~ wymiata :p szkoda mi go, tym bardziej że jest on z mojego miasta =/ no cóż axe~ spotkamy się na new servie ;)
PS: może ktoś podać tytuły utworów w tym filmie o axe~? Bede wdzięczny:p |
Też bym chciał tytuły utworów w filmie o axe.
|
muzyka: (z axe~)
1. Metalica - Die, die my darling tyle wiem ;] |
Ja chcialbym raczej 2 ostatnie kawalki.
Zdecydowanie punk rock to moj klimat. Doslyszlaem sie kawalka "I've got things in my hand" albo "head" poprawcie jak zle :P a drugie tez kawalek "You can ignore me but I will come back............. happy ending sux" To bardzobym prosil o tytuly tych 2 kawalków |
Kurde :/ Ej Mam Pytanko ;) jak mam Pacc to co mam tam klikac zeby sciagnac szybciej ????? :> ;) Odp Plx
|
Heh :p Widze, ze nudzi Ci sie juz tak, ze na tibia.pl dajesz ;D
@Post Nice filmiki : ) Signed, Ero.. |
Cytuj:
Wiec jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj |
up^
05 - Metallica - Die, Die My Darling.mp3
idiot... |
Die, die my darling to cover.
Nie wiem kto jest oryginalnym wykonawcą, wersja Metallici jest na płycie Garage Inc. |
Dzieki za info co do piosenki Metalici, pojawila sie juz w jednym filmie o wojnie z titanii jakis rok temu i nie wiedzialem co to za tytul;)
|
no keal me..
wmw o axe jest zaj*fajny ale to juz stare jest, nie mozecie wrzucic czegos nowego? tego to ja nawed nie sciagam bo mam to juz od dawna na kompie.. |
Cytuj:
"Nawed" twojego debilzmu nie komentuje. @topic Filmy takie sobie ten taifun na 199 levie na anni dopiero? To już nie ta sama andrenalina jak iść na 120... |
fajna nuta
chciałbym tą piosenke z filmiku o taifunie i ne'roox'sie nie mogę nigdzie jej znaleść w necie. jak coś to na gg 1103500
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:11. |