![]() |
biosfear
poznalem nowo gre i szczeze mówiac dopiero sciagam ale mysle ze nie jest zbyt skomplikowana a mianowicie chodzi w niej o to ze gracze z calego swiata oblegaja zamek shilon krew leje sie strumieniami a jak ktos gral w dark eden to wie jakie rodzaje broni moza spotkac ale ich samych jest miliony z kazdego rodzaju mozna takze chodowac zwierzaki zaczynajac od prostych demonow a na smokach i diablo podobnych demonach konczac wiekszy opis zjadziecie w CLICK nr2/2004 na stronie 15
oto link do strony glownej http://biosfear.tiscali.co.uk/ jest przejzysta i po ang. a oto obrazki: walka ze zwierzaczkiem http://i14.photobucket.com/albums/a3...su/best_85.jpg przygotowania do bitwy http://i14.photobucket.com/albums/a3...su/best_90.jpg PS jak zakladacie konto to radze na skrzyne @wp bo na nia odrazu jest e-mail od biosfear team który jest niezbędny do rejestarcji aha i jezeli znajde więcej czasu to podam szczególy tej gry bo zaraz zbijam do szkoly |
zdaje sobie z tego sprawe ze to duble post ale chcialbym odswiezyc temat i spytac sie czy ktos w to gra lub sciagnal i jak juz gra to czy mu się podoba
|
chcialem ale mi sie odechcialo...zbyt dziecinna graficzka..a takich mam dosyc... wolablym sobie pograc w RYLa 2 (a jeszcze bardziej 1 - on nie tnie i wogole lepszy).. ale RYl 2 mi troche (uhm... malo powiedziane) przycina ;/.
To jest takie ... Mu Onlajnowate |
a czy wogule sciagnales ją bo teraz up date'uje ją i cos mi nie idzie max 3 kreski i jakis bland
|
~20 % ... anulowalem...
|
ale pls sciagnij ktos ta gre bo mi cos z up date a nie wiem czy komus tez tak sie wali
|
Mi O.K
Ja grałam wczoraj jakaś rasą na a.... GRA NORMALNIE EXTRA:] :D
Dzięki za stronke |
Jak dla mnie to za wielkie miecze i giwery.
|
Cytuj:
|
No ja ściągam tę giereczke i mam już 24% ;p Wygląda na niezła a skoro "Krew leje się strumieniami" to raczej jest niezła ;p
|
Już 21%. Jak ściągne editne, ale sądze że gra może być bardzo miła :D bo lubie DUŻE miecze i fajne giwerki
|
na paczatku masz male mieszcze i bronie bo te osóbki na ss to wysoko lvl postacie ale z lvl na lvl te bronie beda fajniesze i lepiej wyglądały
|
hmm kołbaś mam takie pytanie. Czy tobie update też nie chciał iść bo mi stoi gdzieś tak na 5% i niechce iść dalej.
|
Uuuu czaiłem się na tę gre od jakiegoś czasu ;p codziennie przeglądałem ten temat no i dzis zaczełem ściągać. Jeszcze 20 minut ;> tylko ten ogień taki jakby... nie pasujący do 3d :)
|
Sciągam wydaje sie fajne bende grał humanem albo tym z mieczem.
Na którym servie gracie? Bo w guide na zdjęciu pokazane są 2 servery. |
no to tak sa oficjalnie 3 servery ale 1 nie dziala z nie wiadomych mi powodów
ja gram glownie na tym 1 od gory a ten 1 od dolu to nie dziala sa 4 rasy human/bulkan/magowie jakys/i jakies elfy human wala z pistoletow bulkan axe i miecze a obuchów nie ma chociasz sa takie co wyglądają jak obuch ale to axe co do up load okolo 10 razy idzie do 3 paska a potem blad kiedys tam zostawilem up date i poszlem do sql jak wrucilem to juz sie sciagnelo ale z relacji mojej mamy bylo powiedziane ze ostro dlugo i dopiero 15 min przed moim przybyciem sie sciagnelo (czyli od 8 do 15.00 +/-) jak cos to gadac lvl ja mam 17 prawie i bede nosil caly warrior secik bo nie wiem czemu legi wymagaja 17 lvl a armor 14 bootki i helm chyba 12 tak dziwnie jak juz to arm 17 a nie legi |
Ja gram na 1 serwie od góry servie mam 15lvl z gun.
|
Ściągam
Szczeże mówiąc nie lubie strzelanin ale wszystko można wyprubować
:cygaro: |
up
OMG CO Z TOBA to nie jest strzelanina tylko normalny mmorpg tylko dziwny bo questy to sie bieze z takich kamykow troche to dziwne ale da sie wytrzymac a ze sa ludzie z pistolami to nic to jest bron jak kazda inna i mozna ja porownac do luku bo luk tez strzela na odleglosc |
Zaraz.. na jednym screenie widac jakis zamek sredniowieczny i smoka na nastepnym futurystycznych playerow ze spluwami na laser :P :P
After the Registration, you will be able to play and test BiosFear for ONE MONTH FREE of charge To chyba znaczy ze jest platna :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:44. |