![]() |
Nowy quest na Rookgaard!
Witam was wszystkich serdecznie.
Skoro zwrocilem wasza uwage tematem, nalezy sie chyba kilka slow wyjasnien. Nie, nie jest to zadna sciema. Na rooku jest nowy quest. Ciagle marudzimy ze CipSoft nie robi nic nowego na rooku, dlatego tez postanowilem razem z przyjaciolmi, samemu zorganizowac taki quest :) Na jeden dzien stane sie NPCem i bede dawal misje i oczywiscie za jej wykonanie odpowiednia nagrode. Teraz troche szczegolow odnosnie questa: 1. Z przyczyn technicznych quest moze odbyc sie tylko na swiecie Titania. 2. Wstepna data rozpoczecia questa to 22.03.2006 (sroda) godzina 20:00. 3. Quest to pewnego rodzaju wyscig, zakonczy sie on maksymalnie o 21:15. Osoby ktore przybeda na mete po tym czasie nie beda brane pod uwage. 4. Nie ma limitu poziomu, jednak postacie na poziomach 2+ beda mialby z oczywistych przyczyn latwiej. 5. Quest moze odbywac sie w grupach maksymalnie 3 osobowych. 6. Osoby ktore znajduja sie na mojej liscie ignorowanych zostana zignorowane 8o (lista ta jest pokazna, wiec jesli zaszedles mi kiedys za skore mozesz byc pewny ze tam sie znajdujesz). 7. Osoby ktore beda przeszkadzac, zostana automatycznie zignorowane i tym samym nie beda braly udzialu w quescie :p tak samo osoby ktore beda uzywac podworkowego jezyka. 8. NPC Pan Klocek bedzie czekal w trade room w ostatnim boksie i tam tez bedzie dawal instrukcje niezbedne do prawidlowego wykonania questa. 9. Najwazniejsze NAGRODA. Nagroda przyda sie tak rookstayerowi jak i postaci ktora bedzie chciala opuscic rook. Nagroda dzielona jest na czlonkow druzyny, ale nie martwcie sie dla kazdego starczy :) osoby ktore zajma pierwsze miejsce dostana tez wielki uscisk NPC Pana Klocka, a ich imiona beda podane w tym temacie. CZEKA WAS WIEC SLAWA I BOGACTWO!!! no i uscisk :P Serdecznie zapraszam was do udzialu w tym quescie/event'cie. Prosze o zapisywanie sie tu w tym temacie, tak tylko zebym zobaczyl ilu bedzie potencjalnych chetnych. Prosze tez jesli o mozliwe abyscie powiadomili swoich znajomych, takze tych nie z Polski. Kazdy bedzie mile widziany. Jesli cos sie zmieni dam znac. WIEC NA CO CZEKACIE?? TWORZCIE POSTACIE NA TITANI I PRZYGOTOWUJCIE SIE!! * Nagrody sponsoruja: Pan Klocek, Pani Klocek, Kuzyn Klocek, Bucol Klocek |
:cup: nice idea :)
ale chyba nie startuje bo tam nie gram a wierze, że nagroda przyda się bardziej temu kto tam gra :) |
Klocek ty to jednak masz mega sooper pomysły. Jak nie CIP co¶ zorganizuje tona przekór wszystkiemu musi być quest tak trzymać hehe.
|
@ Kajt
To rozumiem ze wchodzisz :D Wystarczy 2 lvlowa postac odrobina sprytu i troche inteligencji, a quest nie powinien sprawic wiekszej trudnosci. |
Szkoda !
Szkoda że odbędzie sie w ¶rode , moim zdaniem to troche za krótko , ja bym do czwartku 20:00 mógł , zrobil bym se 10 lvl i spoko , a tak ? Kit , a szkoda , szukasz pomocy ? ^,^ .
|
Ja byłbym chętny, tylko musze se skombinowac chara na titani ( może który¶ z kumpli ma na zbyciu konto bo juz duzo kont na 4 lvl dostałem bo gosci± sie nudziło na rooku) albo go zrobic.
|
Nie trzeba robic postaci na 10 lvlach. Do srody spokojnie ten 5 lvl powinien kazdy zdusic a taki lvl juz wystarczy. Tu bedzie sie liczyla szybkosc rozumowania :) bo o to wlasnie w questach chodzi :P
|
:) Zabwany pomysł. Duży plus za własn± inicjatywe ;>, kto wie może sam zrobie chara ;P(na titani rzecz jasna )
|
Taaa... postarales sie :] a jako jeden ze sponsorów [Bucol Klocek] moge Was zapewnic ze nagroda jest powiedzmy duza jak na poziom questa, szybki quest na spryt i inteligencje :D mało roboty duzo zysku wiec nad czym sie tu zastanawiac ? róbcie postacie i startujcie !!
|
Do Pana Klocka
Chyba Cie udusze :o, po twoim pierwszym, drugim zdaniu myslałem, że na serio jest new quest a tu X( ;( |
Walnij to poangielsku a wkleję na game chacie na każdym świecie :D
Ej a potrzebny pacc? |
...
Niesaomowicie oryginalny pomysł :) wrecz gienialny. Jak nie cipsoft to pan klocek :].Ale strasznie mnie ciekawi jakie to bede nagordy jesli bys mogl to powiec
|
Cytuj:
1)Nie ma tam postaci 2)Brak czsu choć byłaby to fajna zabawa, ale jak już się bawie to na moim serwie uszczęsliwiam loodzi 3)Niekce mi się 4)i tak great pomysł |
Cytuj:
Mam nadzieje ze bedzie kilka osob w srode :) |
No to jak nie trzeba pacc to na bank biorę udział :)
Ps : zrób nowe zdjęcie w podpisie bo dzisiaj jakiemu¶ klockowi sprzedałem bodajże 10 jablek 8o |
wchodze bez dwoch zdan ^^
super pomysl tylko mam pytanie czy trzeba bedzie przechodzic przez mozne potworki?? jak tak to trzeba Eq sobie skombonowac :D |
Cytuj:
Licze na liczna grupe poszukiwaczy przygod! |
ja sie pisze tylko ze musze miec kompa wolnego i chara musze zrobic i pzynajmniej 2 lvl i kumpli
|
No szkoda że tam nie gram, nie będę robić nowego chara... Ale niech kto¶ zrobi co¶ takiego na innych ¶wiatach, bo pomysł ¶wietny :)
|
A ja się spytam co do tych drużyn : można robić samemu czy trzeba przynajmniej 2-3 osoby? Czy łatwiej będzie z ekip±?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:48. |