![]() |
Koniec Zimi ,Topimy marzanne >>Filmik<< :)
Witam...
Dzisiaj koniec zimy ,czyli poczatek wiosny. Postanowilem pozegnac zime zeby dluugo nie wracala :) Prosze o nie dawanie komentarzu typu...OMG ALE GLUPI FILM WOGOLE NUDA NA MAXA xD No to czas na link: http://rapidshare.de/files/16075424/..._zime.rec.html Cya :) |
Buehuehuehheu troche to glupie :D ale fajny pomysl. Fajnie by bylo gdybys wyrzucil lalke do wody xD
|
Thx :P
Ale potrzebuje more coments... COMENT PLX :D |
Lol
Ty znales tego Malke~? :P Bo jak nie, to filmik uznaje za dowcipny :) |
Tja... Ale jezeli nie mamy pisac commentow like: omg ale glupi etc. to duzo commentow nie dostaniesz... Zalosne =/
|
Cytuj:
Napisalem zeby nie dawac takich komentarzow poniewaz sa bezsensowne ... Nie ,nie znalem tego kolesia :P |
Chlopie po to jest forum zeby kazdy mogl powiedziec to co mysli o filmiku a ty sobie mowisz "Ja nie chce negatywnych komentarzy tylko pozytywne:) " -.-'....zenada... pzdr
|
ok...
Kolejny sztywniak bez poczucia humoru..? |
Cytuj:
Jak dajesz film na forum, to MUSISZ sie liczyc z pozytywnymi i z negatywnymi komentarzami... |
Mi tam film się podobał trochę śmieszny trochę głupi, ale zawsze to jakaś odmiana, a nie same hunty na hydrach i demonach, pk, i linki do plików *****, bo ostatnio to tylko to się pojawia na forum :(
|
zenada....
omg co to ma byc?? jak dlamnie to zwykla dziecinnada, az siara taki film na forum dawac -.- |
Eeeetam wy się nie znacie :). Spoko filmik, że tak powiem humorystyczny :).
|
<kilka brzydkich słów>
Wyjdź wyjdź wyjdź No nie wiem masz dziwne poczucie humoru |
Bardoz nie typowy filmik ale brawa za pomysł :)
|
Cytuj:
Ale mnie osobiście filmiq się podobał, poprostu coś nowego... |
Filmik bezsensu.. zajmuje tylko miejsce i czas ściągającym...
0/10000000000000(...) ;p |
Śmieszne, a żałosne zarazem ;\
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:37. |