Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Duskiness vs Dead Rose (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70031)

General Bloker 21-03-2006 21:37

Duskiness vs Dead Rose

Spoxster stworzył nową gildie.Nazywa się Dead Rose.No i Taifun Devilry zaczol huncic Spoxstera.Do gildi Dead Rose dochodzi coraz wiecej ludzi z Dusk~.
Moim zdaniem Duskiness się rozpada,ale pozostaną wierni Taifunowi :D
Ciekawe czym ta wojna sie skonczy.Może całe Dead Rose rzuci się na Taifuna~ i nasz Taifun padnie?Kto wie?

RafcioK 21-03-2006 21:52

Przyznam, ze moze byc bardzo ciekawie. Zaskoczylo mnie jednak posuniecie Spoxstera. Myslalem ze on i Taifun to porzadni kumple i ze w Dusk beda sobie spokojnie panowac Furora. No ale pewnie chec wyjscia z cienia byla silniejsza :) No i tez kilka osob z Dusk~ zniklo i tez doszlo do Dead Rose.

Show must go on xD

Czubek 22-03-2006 13:21

lajtowo by bylo jakby zrobili open battle ;> moze bym kogoś zfragował

RafcioK 22-03-2006 15:16

ale lajtowo dla ktorych?? :D

Gość z Problemami 22-03-2006 15:52

:)

Zapowiadają się ładne fragi :) Jak będą to poprosze o filmy :P B)
Jednak nie jestem za tą wojną, ponieważ szkoda by było żeby np. zabili Taifuna ponieważ dużo się namęczył zeby taki lvl nabić :)

Kapucha 22-03-2006 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gość z Problemami
Zapowiadają się ładne fragi :) Jak będą to poprosze o filmy :P B)
Jednak nie jestem za tą wojną, ponieważ szkoda by było żeby np. zabili Taifuna ponieważ dużo się namęczył zeby taki lvl nabić :)

Kwestia jego deada/hunta to kwestia czasu. Tak jak UV upadlo (panowali na hibernie przez 2 lata?) tak tez upadnie duss... Taifun zrobil sobie za duzo wrogów, polityka dobra na krótką mete... w jego przypadku jest to 200lvl.

djmtv 23-03-2006 17:51

@kapucha

jak dlamnie jestes kretyn :D co ma hiberna do furory to ze tam tak bylo nie oznacza ze tu musi ^^

Kapucha 23-03-2006 19:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez djmtv
@kapucha

jak dlamnie jestes kretyn :D co ma hiberna do furory to ze tam tak bylo nie oznacza ze tu musi ^^

Pff, chcialem pokazać że każda potega MUSI upasc, nie ma nic wiecznego ! A że przyklad jest z innego servera to żadna róznica moim zdaniem... Tibia to ta sama gra i na kazdym serverze graja Pa, Pg etc.
A przyklad z Furorki tez jest :) W pierwszym miesiacu kiedy taifun mial 19lvl a pewien szwed 32lvl~powstała gilidia (nie pamietam juz nazwy) w ktorej byla wiekszosc h lvli. niby nie do zniszczenia, a jednak... Tak powstalo sunblade i dusskines ^^. (moze wyjasnie jak bys czegos nie rozumial "kretynie": RoZpAdŁa się)

A ten koles ktorego cytowalem stwierdzil ze zal deadow taifuna, to mu chcialem wytlumaczyc za wczasu ze wczesniej czy pozniej "przyjdzie kryska na matyska" (taka metafora żebyś zrozumiał "kretynie")

Smerfu 24-03-2006 00:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucha
Pff, chcialem pokazać że każda potega MUSI upasc, nie ma nic wiecznego ! A że przyklad jest z innego servera to żadna róznica moim zdaniem... Tibia to ta sama gra i na kazdym serverze graja Pa, Pg etc.
A przyklad z Furorki tez jest :) W pierwszym miesiacu kiedy taifun mial 19lvl a pewien szwed 32lvl~powstała gilidia (nie pamietam juz nazwy) w ktorej byla wiekszosc h lvli. niby nie do zniszczenia, a jednak... Tak powstalo sunblade i dusskines ^^. (moze wyjasnie jak bys czegos nie rozumial "kretynie": RoZpAdŁa się)

A ten koles ktorego cytowalem stwierdzil ze zal deadow taifuna, to mu chcialem wytlumaczyc za wczasu ze wczesniej czy pozniej "przyjdzie kryska na matyska" (taka metafora żebyś zrozumiał "kretynie")

Tym szwedem byl Fett, ta gildia Nemesis Se a jej rozpad spowodowany byl banem lidera za logo gildii:confused:
Co do Sunblade to bylo juz przed rozpadem Nemesis a po jej rozpadzie do sun doszly tylko 2 osoby

Łolek 24-03-2006 10:53

O ile sie nie myle liderem byl Zazuhe? Ehh to byly czasy :D Furora wtedy to best serv byl ;]

Valest 24-03-2006 12:12

Zazuhe byl Liderm Sunblade Se czy cos takiego on i kilka osob polaczylo sie z ludiz z gildia taifuna niepamietam nazwy i 3 czlonkow Last Heroes (Conrad ma'fer ; yaz'on i ja :D) i tak powstala Insomalia czy cos takiego :p

djmtv 24-03-2006 14:13

@ kapucha

no widzisz Ty twierdzisz ze "MUSI" upasc
ja ja Ci powiem ze nie musi a co najwyzej moze :P

jedyne rzeczy jakie musi to
musisz jesc/pic
musisz spac
no i musisz zrobic kupe
to chyba tyle musisz reszte to juz mozesz xD

specuwr 24-03-2006 14:34

ja chcialem tylko powiedziec, ze taifun dzieli konto.. i wszyscy na furorze o tym wiedza. wiedza rowniez, ze ludzie z jego gildii, to nie koledzy lecz jego psy. tak ich wszyscy nazywaja.. powodzenia dead rose!

Sir Pietruch 24-03-2006 18:24

Prawda jest taka że Taifun~ zrobil sobie za duzo wrogow na tym servie i wkrotce skonczy sie jego kariera na Furorze :>
Taifun huntuje m/i: Spoxster, Thellionn, Magrami, Foxy Darow, Imargam, Draverik... and more, more, more...
Gralem na poczatku na furorze, ale zrezygnowalem bo wbicu 35~ lvl'a. Potem gralem jeszcze troche sorcem kumpla. Pozdro Lestarvind///Vladimir Blocker///Yeebak///Wicheer///Draverik...
~Hail Old Furora~

Kapucha 24-03-2006 21:01

Na poczatku servera Gru bylo czyms... Siedzielismy i na*******alismy ^^ 1st gilidia w ktorej byl taifun to wlasnie gilidia zalozona przez Fenixa'Gru potem po powstaniu tej silniejszej Fenix i taifun poszli tam, a wiekszosc 'Gru poszla na balety i sie skonczyl wspanialy plan podoboju furory ;pp (gilidie przeja byly konstancjusz z hiberny).

No i przede wszystkim taifun niedosyc ze mi odpisywal to bronil przed mestorem (jego "laska" (mestora rhu) mnie chciala shuncic za stanie na darashi) & oprowadzał po pohu ^^.

Teraz juz lipa, a wojna nic nie zmieni poniewaz Dusskines ma za soba Sunblade na 100%. Jedyne co furora zyska to kolejnych czlonkow grona "retired".

[edit]
@ djmtv
Ale sa rzeczy nie uniknione, np. jak nie zjem to umre, jak nie zrobie kupy to sama sie zrobi etc.
Tak samo (moim zdaniem) bedzie z Dusskami. Jezeli lider zrobil sobie wrogow, a szczegolnie jak 50% z nich ma 100lvl+ to z czasem beknie za to... nawet taki strateg i power gammer jak Taifun =]

scorp 25-03-2006 06:48

Ja tam tylko moge powiedziec ze wczoraj taifun biegal za magrami jakis czas, nie ubil go lecz puscil pare ue w ktorym ja dedlem :OO xDDDD i oczywscie ma unjusta
jego pvp is very bad

Ownage 25-03-2006 09:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez scorp
Ja tam tylko moge powiedziec ze wczoraj taifun biegal za magrami jakis czas, nie ubil go lecz puscil pare ue w ktorym ja dedlem :OO xDDDD i oczywscie ma unjusta
jego pvp is very bad

Strasznie bad, zwlaszcza ze Magrami mial czarne uhajac sie na bocie.:baby: A ty, z tego co widzialem to wlasnie wszedles na droge Taifunowi jak byl on bliski zabicia Magramiego, wiec widocznie mogl sobie pozwolic na tego unjusta poswiecajac sie zeby go dopasc. :faceoff:

Kapucha 25-03-2006 13:05

czy ja wiem czy takie bad... on don'juana zabil wlasnie w ten sposob w jaki probowal magramiego ze spam ue, i nie nadazal sie uhac bo uhal sieza mniej niz dostawal wiec nie bylo co kombionwac z sdkami etc. a ze ty mu podszedles to pech ;pp

Smerfu 25-03-2006 13:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Pietruch
Prawda jest taka że Taifun~ zrobil sobie za duzo wrogow na tym servie i wkrotce skonczy sie jego kariera na Furorze :>
Taifun huntuje m/i: Spoxster, Thellionn, Magrami, Foxy Darow, Imargam, Draverik... and more, more, more...
Gralem na poczatku na furorze, ale zrezygnowalem bo wbicu 35~ lvl'a. Potem gralem jeszcze troche sorcem kumpla. Pozdro Lestarvind///Vladimir Blocker///Yeebak///Wicheer///Draverik...
~Hail Old Furora~

Tylko ze czesc z tych osob ktore wymieniles byly huncone przez osoby ktore zalozyly DR a nie przez Taifuna, jak np. Imargam (ktory na marginesie hunted juz nie jest).

Kapucha 25-03-2006 14:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerfu
Tylko ze czesc z tych osob ktore wymieniles byly huncone przez osoby ktore zalozyly DR a nie przez Taifuna, jak np. Imargam (ktory na marginesie hunted juz nie jest).

Wlasnie zauwazylem ze imargam w sunblade siedzi z katrilka ^^.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:51.