![]() |
Jak zdobyć 7lvl Vampire Shield
Filmik ukazujący jak zdobyć 7 lvl Vampire Shield :)
http://rapidshare.de/files/10791782/lvl7_thief.rec.html |
To nie wiedziałem że jeszcze jacyś ludzie sie na to wybierają^^
|
ehh metoda dosyć stara ale jak widać jest jeszcze parę osób które się na nią nabierają.
|
heh ? Według mnie to fake zrobiony z kolegą, przecież ta gościara zabiłaby cię od razu xD
|
O kurde super sposob na ziemie mpa mi pokazują ludzie Sie zobaczy ;]
|
No cóż.... N00bowskie... Ale prawda jest taka, że tamta babka sama jest sobie winna.
--Edit-- @Down Nom ;) Oboje się zachowali n00bowsko... jednak swój swojego lubi (...) ;) |
Wlasnie..... tez nie moge tego skumac ze ona go nie zabila.... ja odrazu bym klepal takiego..... a ten 7 lvl to tez noobowsko zrobil. bo powinien odrazu na siebie vamp shielda zalozyc bo jest wtedy szansa ze nie wypadnie... a nie do baga...
|
to jest skuteczny sposob
|
Heh.... śmieszny filmik, sposób stary ale jary :)
|
o lol
moim 1 charem na roku tak mi ukradli chain armor ale zeby na mainie ?? BUAHAH:D :D |
lol
owned i guess :D |
Cytuj:
Btw, filmik jakis dziwny, bo ty nie miales destroy fielda, podejrzewam ze ona tez (bo kto nosi ze soba destroy fieldy bez potrzeby?) a ognien zniknal po ~10 sekundach. |
Cytuj:
ona miala df -.- |
Przecież to jest takie sztuczne -.-
BTW na wyższym levelu nosi się DF, nak na wypadek jakby ktoś chciał Cię shuncić ;) |
Hehe filmik pokazuje jak nie dać się okraść.
P.S : Tak właśnie straciłem noble armor :( |
fake blx xS
|
Gzzzzz
heh kiedys tez tak thiefowalem ale ja zucalem labelki na dp :P
najlepszy loot z takiego czegos co ty cisniesz to dsm :D :dance: jeszcze raz gz ale ruwni dobrze mogles to z kumpel zrobic :D ps jestem nowy :P |
n@@b !! Jak można dać tak się wrobić? :o
|
nOObstwo jak można dać sie tak wrobić... można pokazać na Trade...
a pozatym skond on wiedzial że będzie akórat teraz Kraść Shield troche to podejrzane.. myśle że oni sie umówili ;p |
Moim zdaniem to fake, czemu?
1) Dlaczego on nie miał DF, skąd mógł wiedzieć że ona użyje, on też powinnien mieć 2) Każdy na jej miejscu by wszedł w FF i tamtemu by sie skull pojawił i go zabić szybko ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:33. |