![]() |
Dragi Lair z debilami w Roli głownej Lukasz Ziomq
Dzis chcialem pokazac jak nie powinno chodzic sie na Dragon Lordy wszystko krecili koledzy. Zobaczcie i ocencie totalna porazka.
Widok Pierwszego Shootera (najdluzej sie trzymal) http://rapidshare.de/files/16176118/...ilami.rec.html Widok Drugiego Shootera http://rapidshare.de/files/16176256/..._lair.rec.html |
o ****a tragedia co nooby to ja niewnikam hahahahha
ja*******e noobsy plx |
Totalne dno...
Nic więcej niepowiem... Ciekawe co z tego najta wypadło XP |
Jak chcesz wieedziec to Vampire shield wypadl z knighta.:P:P
|
Parodia ....
0/10 za 'qurwa' 'ded' i inne szczyty ziomalstwa .. |
polakom gratulujemy noobow
omg , Boze ty widzisz i nie grzmisz :P
Cytuj:
|
Film niesamowity :)
ale sie usmialem na koncowce ! |
Ahahahahahahahahhahahahahahahaah Kabaretyyy :d
|
Rotfl :faceoff: dawno nie widziałem takich noobkuw i nie uśmiałem się tak xD
|
Hahahahaha lmao 10/10! :dance:
|
Jednym słowem lol.
OMG, ale noobiarnia. HEHEHHEEEHEHEHEEEH Ale BEEEEEEEEEEEEEEEEKAA.
:dance: :faceoff: :dance: :faceoff: :dance: :faceoff: :dance: :dance: :faceoff: nice movie. |
Cała banda idiotów xd
lukasz idiota boi sie skorpów xd hah lukasz powiedzial jestesmy najlepsi lolz to jest załosne ;p\ hahahah koncowka najlepsza hahah a bloker na poczatku myslelem ze inteligetny ale zeby na koncu probowac blokowac dla z okolo 10 uhami to chyba jakis świr by wiedzial ze padnie ... a co do blokera to mówil że nie umie bloknać 2 dragów na raz to jego zdaniem widać ze DL jest słabszy od draga bo blokowal draga i dla na raz huahah ^^^^To był komentarz do filmu z widoku pierwszego shotera^^^^ VVVVVVTeraz komentarz do filmu z widoku 2 shoteraVVVVV n/c ;p |
HAhAhahAhahaHAHAhahaAh boski film...
Jeszcze nigdy takiego brechtu niemiałem... Ziomki wymiatają... haahhahahahaahhaah poprostu niemoge, jak tak można Xd |
:D 8o hUSha ushASashASH ahHAHHAha hhH AHhhh ahAHA HAH hahh ahahahAHAHA HAHh ahhah ahHA H HAHAha haUSHau shA H AhahA HAH Ha hah u SHA uhs uAHS UAh suh hsaus hahHahsh hah
CO TO BYŁO !! xDDDD no z kolesi nie mogę po prostu zrobili PWN3D na całej linii ... najlepszy hardcore wy wykonaniu tych niekompetentynych noobów był koniec jak lali DLa i Draga i oczywiscie najt musiał pasc jak DL mial 5hp~ i im uciekł xDD a pierwszy shooter najlepiej uciekal przed dragiem pijąc rozpaczliwie manaski wszedł na góre i takie combo drag mu za***al ze zgon na miejscu. HHAHAHAHAH HAH AHHA HAH AH HAH HAHA HA HA HAH HA HA HHAHHAHAHA HAH HA HAH :D :D :D :D :D :D :D :D :D 8o 8o 8o |
Roftl !!!!! FILMIK ROX 8] !!!! 10/10
Koncowka najlepsza ale sie usmialem HUEHUEHUEHUE |
Na początku myślałem, że to noobowski film. Ale po oglądnieciu sadzę, że to noobowski film ale bardzo śmieszny. Jak wszyscy mówią koncówka była najlepsza :p
GZ hunta :dance: |
Buahahahahha totana porażka na temat tego filmiku ;p :cygaro: chociaż z jednej strony rozbawil mnie :faceoff: jak te naaby dedaly ;p
|
u l0l ... ;]
Tego pierwszego shotera (pierwszy film) wogole nie obchodzilo czy reszta przezyje czy nie h4j tam bloker poszedl za dl a ten swoja dupe ratowal ... p o r a z ka ;] z czym do ludzi ;P. Tak wogole to bloker ile mial bp uh 1 ? :faceoff: |
Zgadzam sie calkowicie z tytulem :) Totalne debile
|
Ten 30 Pall ROX
Uciekal przed dlem i zamiast vita albo uh to przeszedl po fieldach i sie spalil :) =====Polak Potrafi====== |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:51. |