Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Seromontis powraca do gry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70214)

Pablosso 23-03-2006 16:47

Seromontis powraca do gry

Seromontis, 253 lvl (stan na 23.03.06r.), Elite Knight z Hiberny, najlepszy Polak i drugi lvl, po Eternalu Oblivionie (268 lvl - stan na 30.03.06r.) w całej Tibii.

Polak do końca lutego zdobywał codziennie przynajmniej 1 milion expa. Dla prównania Eternal zdobywał średnio 700 000 exp, więc nasz rodak powoli zbliżał się do niego. Był już chyba taki moment kiedy przewaga Eternala wynosiła tylko 8 lvl. Kryzys Seromontisa rozpoczął się w marcu:
1 marca - 413 821 exp
2 marca - 0 exp
3 marca - 805 713 exp
4 marca - 386 305 exp

Od 5 do 20 marca Seromontis w ogóle nie zdobywał expa, ani nawet nie zalogował się do gry. Wielu ludzi myślało, że sprzedał konto, albo coś mu się stało. W tym czasie Eternal Oblivion zdobył 4 lvle.

21 marca Seromontis powrócił do gry, ciekawe jednak na jak długo:
21 marca - 15,851 exp
22 marca - 550,801 exp
23 marca - 0 exp
24 marca - 0 exp
25 marca - 0 exp
26 marca - 10,623 exp
27 marca - 0 exp
28 marca - 651 exp
29 marca - 49,040 exp
30 marca - 855,019 exp.
31 marca - 0 exp.
NEW! Wczoraj, 1 kwietna - 0 exp.

Juz nie będę dopisywał tutaj niczego, ponieważ temat nie jest zbyt popularny.

Nasuwa się teraz pytanie: dlaczego tyle czasu nie grał? Może było to zamierzone, bo rzeczywiście ma kilku ownerów i miało to pokazać, że jest tylko jeden, który na przykład wyjechał. Chociaż Cip Soft ostatnio zajął się problemem account sharingu. Na nowych światach było parę sensacyjnych banów high leveli właśnie za to, więc zostałoby to chyba wykryte. Może to po prostu nauka/praca, odwyk czy jakaś choroba. Możliwe, że gdzieś wyjechał, a bał się zalogować z kafejki, bo miałby hacka na 90%. Pozostają tylko spekulacje. Z drugiej strony może to głupi temat, bo nikt nie patrzy kiedy ja gram i ile zdobywam expa. Może Seromontis po prostu lubi sobie zrobić przerwę, a ja tylko robię sensację.
A co wy o tym sądzicie?

Wszystkie dane statystyczne mam dzięki stronie www.erig.net

Linki:
Statystyka Seromontisa: http://erig.net/xphist.php?player=Seromontis
Statystyka Eternala Obliviona: http://erig.net/xphist.php?player=Eternal+Oblivion
Porównanie obu graczy: http://erig.net/xphist-compare.php?p...ernal+Oblivion

Shokei 23-03-2006 17:21

"To jeszcze jednak nic, przecież każdy może chwilowo nie mieć czasu na grę."
chwilowo ? hehe rządzisz :p on gra prawie cały czas ;p a to że przestał chwilowo expic nie znaczy ze odrazu sprzedał acc :p pewnie chciał pobalować odpręzyc sie od tej gupiej tibii xD
szczerze to mu gratuluje :] jesli gra sam to bravo mu bo reprezentuje Polskę w grze Tibia ;]
to tylko człowiek ;p chciał odpocząc od gry pewnie ;] nie znam go osobiscie ;p
Polakom gratulujemy Seromontisa.

Massior 23-03-2006 17:31

@up

Zgadzam się w 100% :) Sero jest najlepszy i szczerze chciałbym żeby to on osiągnął jako pierwszy bariere 300 lvl. Gratulujemy i czekamy na nastepne osiągnięcia B)

Thristen 23-03-2006 19:03

tak, skonczył mu sie odwyk w szpitalu to wrócił...
Albo po poprostu ktos mu wytłumaczyl ze jest nałogowcem i dal sobie luzu ta parenaście dni, co do tego tematu to jest bezsensu?

Bedziesz szarpał frędzla przy tym jak wlaczysz erig i zobaczysz ze wbil Wow 1kk expa ?

dajcie sobie ludzie spokoj, rozumiem podniecac sie Krystal Steel czy Jenna ale Expem na erigu :D

scorp 24-03-2006 06:40

@up
thris ale im dojechales xDDD

Massior 24-03-2006 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez scorp
@up
thris ale im dojechales xDDD

Po ch*** ;)

Skoro temat jest bez sęsu (dla Ciebie) to po co się w nim wypowiadasz? Masz jakiś problem to idz sam sobie "szarpnij frendzla" może Ci ulży...

Btw: Wiesz ile trwa wbijanie 1kk expa? jesteś jednym z całej elity zazdrosnych szczeniaków ;) kthxbye.

Pablosso 24-03-2006 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thristen
tak, skonczył mu sie odwyk w szpitalu to wrócił...
Albo po poprostu ktos mu wytłumaczyl ze jest nałogowcem i dal sobie luzu ta parenaście dni, co do tego tematu to jest bezsensu?

Bedziesz szarpał frędzla przy tym jak wlaczysz erig i zobaczysz ze wbil Wow 1kk expa ?

dajcie sobie ludzie spokoj, rozumiem podniecac sie Krystal Steel czy Jenna ale Expem na erigu :D

W końcu to jest forum o Tibii i chyba można coś powiedzieć o 253 ek.
btw. Wczoraj Seromontis nie zdobył żandego expa, ale zalogował się do gry.

Pawio 24-03-2006 16:23

Czy ktoś zauwazył że Seromontis przestał grać gdy jego stara gildia Uncommon Valor przestała istnieć?:p Kiedy powstało Vincit Omnia, Sero poexpił kilka dni do 4 marca i dalej wiecie co było:D

Edytowałem sobie posta bo mam do dodania że Sero rzeczywiście przeginał, ale miło jest mieć polaka z takim lvl :) a Pablosso ma racje jest to tylko forum o Tibii a tibia to tylko gra wiec thir~ też masz racje :P

Sir Pietruch 24-03-2006 18:18

Boze wsplczuje Sero~ -.- Dajcie mu zyc! Chlopak sie 2 tyg nie logowal od razu afera na forum.tibia.com i na tym -,- Jezu moze z tibia chcial skonczyc ale mu nie wyszlo. Zreszta nie dziwie sie ;]
Btw. Nie *******cie ze Sero~ sharuje bo tak nie jest. Mam ta informacje z pewnych zrodel ;] ~Hail Hiberna~

Thristen 25-03-2006 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massior
Po ch*** ;)

Skoro temat jest bez sęsu (dla Ciebie) to po co się w nim wypowiadasz? Masz jakiś problem to idz sam sobie "szarpnij frendzla" może Ci ulży...

Btw: Wiesz ile trwa wbijanie 1kk expa? jesteś jednym z całej elity zazdrosnych szczeniaków ;) kthxbye.

Tak, zazdroszcze mu że siedzi w domu pod kloprówką, na 21lat ma 45kilo wagi, nosi okulary grubosci dna od butelki, odwapnienia MUSKu od monitora..

Cos jeszcze ? ah tak kretynizm z braku Jodu ._.

szczerze nie zazdroszcze mu bo mam 129pala, 2 pal na servie i to mi styka, i mam czas na rl zycie

Massior 25-03-2006 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thristen
Tak, zazdroszcze mu że siedzi w domu pod kloprówką, na 21lat ma 45kilo wagi, nosi okulary grubosci dna od butelki, odwapnienia MUSKu od monitora..

Cos jeszcze ? ah tak kretynizm z braku Jodu ._.

szczerze nie zazdroszcze mu bo mam 129pala, 2 pal na servie i to mi styka, i mam czas na rl zycie

chciałeś powiedzieć 2 pall na servie NON PVP z którego nikt Cie nie wyrzuci 8o

A tak pozatym widziałeś sero na rl? myśle że nie wiec po jakiego ch*** te obrazy? Taka rada dla Ciebie... jak tak jezdzisz sobie po wszystkich to uważaj żebyś Ty nie wylądował pod kroplówką (z wiadomych przyczyn ;))

Jagenu 26-03-2006 19:37

Gra:
"Shareuje...Nie ma rl życia!!"
Nie gra:
"CO JEST Z NASZYM UKOCHANYM SERO??!?!?!?"
takie jest niektórych podejście...

freed 27-03-2006 00:26

no..

:) Ja osobiście to by mi się znudziło ciągle tłuc z tego miecza może jemu też troche przynajmniej.... a po za tym nie róbcie takiej afery człowiek nie samą Tibią żyje trzeba czasami odechu.........

lafiks 27-03-2006 13:47

Ptasia grypa

Lord Terus 27-03-2006 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jagenu
Gra:
"Shareuje...Nie ma rl życia!!"
Nie gra:
"CO JEST Z NASZYM UKOCHANYM SERO??!?!?!?"
takie jest niektórych podejście...

Zgadzam się z tobą. A pozatym czemu was obchodzi czy gra czy nie ??
Moim zdaniem jak przestanie grać to żadna tragedja się nie stanie.
Troście się o siebie.

mark 27-03-2006 17:29

Kto gra na hibernie lud poprostu czyta forum ten wie że serek poprotsu odpoczywal 2tyg.Jak sam napisal teraz powraca do gry lecz nie bedzie grał tak wiele jak przedtem poniewaz teraz znalazl sobie prace;)

Pablosso 28-03-2006 15:22

Zauważyłem, że Seromontis jest online, więc zrobiłem sobie szybko postać na Hibernie i się go o to zapytałem. Sero nie chciał jednak nic powiedzieć. Napisał tylko że to głupie pytanie i żadnych informacji na ten temat nie udzieli. Z jednej strony ma rację, przecież Tibia to tylko gra. Z drugiej strony jest nadzieją wielu z nas i chcemy żeby expił jak najwięcej.

Diamonic 28-03-2006 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pablosso
Zauważyłem, że Seromontis jest online, więc zrobiłem sobie szybko postać na Hibernie i się go o to zapytałem. Sero nie chciał jednak nic powiedzieć. Napisał tylko że to głupie pytanie i żadnych informacji na ten temat nie udzieli. Z jednej strony ma rację, przecież Tibia to tylko gra. Z drugiej strony jest nadzieją wielu z nas i chcemy żeby expił jak najwięcej.

Jest nadzieją bandy popier******* dzieciaków, którzy myślą, że sa SUPAH1337ELOZIOMJOŁJOŁ!!!!111oneoneleven11!! bo seromontis z odwapnieniem mózgu, anoreksją i stałym uszkodzeniem głowy przez siedzenie 22h/7 przypier****** Tibii... coś jeszcze? Ale co ja się będę z gnojkiem kłócił, zapatrzonym cały dzień na profil Sero~ na tibia.com żeby wejść na forum.tibia.pl i napisa, że on jest ***** online! Żal.pl dla takich idiotów, nudzi ci się? Idź na soczek, bo nic mocniejszego ci nie sprzedają... ŻAL ŻAL ŻAL ŻAL...

Zgadzam się z Thristenem...
Signed.

Pablosso 29-03-2006 09:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diamonic
Jest nadzieją bandy popier******* dzieciaków, którzy myślą, że sa SUPAH1337ELOZIOMJOŁJOŁ!!!!111oneoneleven11!! bo seromontis z odwapnieniem mózgu, anoreksją i stałym uszkodzeniem głowy przez siedzenie 22h/7 przypier****** Tibii... coś jeszcze? Ale co ja się będę z gnojkiem kłócił, zapatrzonym cały dzień na profil Sero~ na tibia.com żeby wejść na forum.tibia.pl i napisa, że on jest ***** online! Żal.pl dla takich idiotów, nudzi ci się? Idź na soczek, bo nic mocniejszego ci nie sprzedają... ŻAL ŻAL ŻAL ŻAL...

Zgadzam się z Thristenem...
Signed.

To, że jesteś starszy o dwa lata nie upoważnia cię do wyzywania mnie od "gnojków" i "idiotów", ale szanuję twoje zdanie. Uważam jednak, że Sero jest najlepszym polskim graczem, któremu warto poświęcić trochę uwagi. Czy to takie dziwne, że trochę mnie to interesuje. Wejdę raz dziennie na erig.net, przepiszę ile zdobył expa i tyle. Jeśli pojawi się jeszcze parę podobnych głosów to pożegnam ten temat. Ok, lecę już po ten soczek.

pempek^^ 29-03-2006 15:39

lol;/

lol wezcie ****a mozna grac w tibie ale bez pszesady....ze 23h na dobe ajsk se znalazl laske to niezuci tibi? moze nie ale niebedzie gral 23 h :/ i wogole jest tez roznica np ze zdobedzie 300 tys exp czy 10 tys exp ito calkiem niezalezy od ilosci grania czasu..hodzi oto zeby exp[ic caly czas w ktorym mozemy grac ani siedziec pszed depo .... ale seremontis jest dobry..ale Eternal ma skile duzo wiksze u nas na swie3cie jest Eli sTormstriker ma lvl ponad 200 a skili jescze niema 100 ;/;/ ale trudno ale jest tez Sir Native I Pempushek mastery of skils:P pozdrawaim pa :P:baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:10.