![]() |
Pk lvl 28 - nice loot
Tak , dziś postanowiłem kogoś zabić , no to się wybrałem moim 28 druidem na poszukiwanie ofiar. Jedna z ofiar była noob'em dzieki czemu jest spoko loot. Miłego oglądania.
http://rapidshare.de/files/21391352/keylogger*********** To nie jest keylogger :D |
no juz masz farta chcialem cos nie przyjemnego napsiac ale jak sie kliknie w link to widac ze jest to plik rec. heheh pewnie duzoo noobow sie boi sciagnac :PP
|
ssciagnąć mozna ale gorzej jak ktos wlonczy :P
|
Fajny film. Ej, a jak zrobić tak żeby nie było widać prawidłowego linku?
|
No właśnie, jak ten film można odtworzyć? Próbowałem już AllPlayerem (czyta nawet RMVB^^) i nie idzie. Pozostałymi tak samo. Powiedz pls^^
|
Cyt.
" Killed : Killed Bartek Xelesie at Level 14 Killed Tomek Lazarski at Level 16 Killed Snillet at Level 19 with an orc berserker Killed Baart-Master at Level 20 Killed Master Gordian at Level 22 More soon. ,, Jestes normalnie BOGIEM! haha nudny film i pvp cienkie i fragi...hahaha masz sie czym chwalić to nie jest spoko loot < - beznadzieja :) |
|
Polisek , dla ciebie to jest nędza bo oczywiście masz 150 lvl i zabijasz 100 levele które wracaja z anihilatora modląc się że niemają AoL'a.
|
hah fajnie to zrobiles z tym ***** ;D good idea :D
|
Cytuj:
@topic mysle ze warto obejzec pod warunkiem ze wczesniej nie przeczyta sie posta tego idioty poliska |
jezeli chcesz miec"ukryty" link to:
[#url=www.link.pl]www.link*****[/url] i przy 1 url bez tego # |
dajcie rehosta plx ciągle zawalone to rapidshare u mnie w sieci :(
Dawajcie filmy tak jak na tibia.de na tym... juz nie pamietam linku ;p |
Krotkie ale fajne xD
|
Omg
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Up
Tak , jego grożenie było fajne :D , mianowicie : muder ( a powinno być murder ) , na dodatek nikt w tibi takich słów jak murder nie używa , mały noobek :] Na dodatek fajnie się gadało z Konanem , ale mugł się troszke pospieczyć ;) Na dodatek jestem zaszczycony że teraz występuje na wielu VIP'listach :D A co do tego huncenia mnie , to powodzenia ja się wogule loguje na tą postać raz na miecha i ona tylko do pk'owania. |
PHARADOx DEBIL
Pharadox niezly z ciebie debil nie chodizlo mi o zadne murder tylko o mother facker ty ****u a pozatym i tak masz pograne na tym swiecie..... no chya ze chcesz sobie grac caly czas w dp to prosze bardzo ale poza dp nie radze ci wylazic
|
Cytuj:
|
Dobra robota :P [sądząc z komentarzy jego "pro" i kumpli >:)]
A i loocik dopisał ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:06. |