![]() |
zmiana waluty w Tibii
100 gold coins=1 platinum coins
100 platinum coins=1 crystal coins Ale czy można odwrócić t± tranzakcje, tj. platyne na złoto? bo jak co¶ sprzedaje to zawsze wszyscy mi próbuj± dać platinum coins. próbowałem zmienić j± na gold, ale nie mogłem(może nie Ľle mówiłem do NPC). No i czy w sklepie można płacić platyn±? |
w kazdym shopie przyjm± ci gold, platyne i crystale -.-'' Jesli kupisz np. MFa za 55gp i zapłacisz platynk± to dostaniesz 45gp reszty...
A zeby zamienic z platyny na gold mowisz w banku: hi change platinum gold wpisujesz liczbe yes bye I po sprawie... trudne nie? |
szukaj, ale powiem ;]
tak da sie zamienic napisz hi/change platinum/gold/x/yes jakos tak :P poprubuj bo da sie i mozesz placic w shopie np. chcesz kupic ciastko za 2gp (gold) a masz 1platinum to on ci da 92gp (gold) ;] kumasz ^^? |
Dzięki, to mi się bardzo przyda.
szymon287-napisałeś że 100-2=92.... coś ci się chyba pomyliło |
mozesz placic kazda moneta, natomiast zamiana monety wiekszej na mniejsza wyglada tak:
hi change platinum/crystal (tutaj podajesz jakie zamieniasz) gold/platinum (tutaj podajesz na jakie chcesz zamienic) 1 (ilosc ktora zamieniasz) yes |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ehh, ale się przyczepili¶cie szymona, zwykła literówka i tyle, a wy "zamiast grać w tibie, idĽ do szkoly" ha-ha-ha
Nie wiem czemu, ale mod powinien skasować ten temat xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:03. |