![]() |
Demon Helmet Quest on Kyra
|
edit.... strasznie ****owy film przwincie do ostatnich 20 sekund -.- to zobaczycie jak ziomek padnie
|
Omg... ten film... mimo ze jest czysty to jest do dupy... koles wchodzi pada... stoja kolejne 20 min.. wchodzi EK ( nakgrywajacy ) pada... i co w tym fajnego? Moim zdaniem nic...
|
Żałosne...Nie sam fakt ze nie wykonali bo to normalne ze im nie wyszlo,ale te pytania "Masz bota?" "On wchodzi bo ma bota". Rozumiem,niech se i te boty mają-.- ale po co o tym gadać zeby wszyscy widzieli? I teżtego nie rozumiem troche.idą na questa robią film-ok. Ale nie wykonali questa to po co ten film gdziekolwiek wrzucać-.-
|
@Up. po to wrzucac zeby ludzie mieli sie z czego pare minut posmiac xD
Ten Quest jest żałosny i te teksty Tetra sa poprostu rozwalające, niech sie koles wyspi... |
beuheue ja ***ie jaka kyra jest zalosna sam tetro grubas takze
beznadziejny film pozdro |
Odwal sie od tetro.... zazdroscisz mu?? zrobiles 110 + sharowales w 3 osoby pamietam czasy jak gralem na guardi a wogule 110 lvl na swiecie non pvp zes sie postaral ..... gratulacje dla ciebie probowales grac na pvp zrobiles 25 lvl i juz niegrasz widac jak ty grasz wiec sie ucisz i odwal sie odniego
|
Cytuj:
a Ty postac kupiles :faceoff: |
08:27 Nivelato: ja nimam bota
08:27 Azeris: ja tez nie mam bota 08:27 Moothonost: nooby 08:27 Moothonost: xd 08:27 Nivelato: ta 08:27 Azeris: wiem ****a ahahhaahhaahaah poprostu ten tekst mnie powalil :DD < wycialem zbedne teksty > co do samego filmu DNO! |
Kyra i ktorys tam z kolei owner Tetra pokazali klase :)
|
Cytuj:
Smieszny jestes chlopcze :D :D :D :D moge sie z ciebie tylko smiac |
Odpier*** sie od Awera... on tej postaci nie qpil ;) wiem bo to moj ziom z rl i zaczynal nia grac od 1lv! Moze ty jestes takim noobem ktory wpisze allegro.pl ---> Tibia i znajdziesz se 100 k albo jakiegos 70 RP ale to nie oznacza ze wszyscy noobie :faceoff:
|
Omg... jak ja kocham swojego neta.. srry za Double Post ;/
|
Omg... jak ja kocham swojego neta.. srry za Triple Post ;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
:dance: :dance: :dance: |
Cytuj:
pff wystarczy sptać kogoś kto znał awera od początku |
Eeee...
ten film to fake jest ?? |
Komentarze innych zniechacaja do sciagania ;)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:05. |