![]() |
Von Has - 63 ek pada na zamku :)
Pk-Team wymierza sprawdzieliwość :)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/7203 Oglądać i komentować Special greeting for Venera de'gal , Thoth the Sly , Piecia Ziomal and Darigaaz the ignitter |
gdyby nie byl totalnym lamerem to by przezyl
|
UP@ Wcale nie Gdyby był Toba,moro albo globasem to byl przezyl :x
|
Cytuj:
Gdyby nie był totalnym lamerem to by się wyuhal ... ale by nie przeżył uwierz :D Pozatym jak się w***ał na tą wieżę ... to już nie było sensu ryzykować biegu do wyjścia bo wtedy by mial trapa w tunelu a to juz by byl dla niego koniec :] |
13:20 Piecia ziomal: bno ja bez uh < ^^
ale swoja droga bez chwalenia sie ja bym uciekl... na filmie widac ze jak stali w okol tych schodkow to wystarczylo utani hur moze time ring (ale nei wymagajmy go od 66lvla ...) i bylby przy wyjsciu. |
:| taki...średni
loot malo ciekawy, błędy z trapem, ofiara noob... |
zaco go biliscie za to ze kupil postac? czy co ? ale widaC ze nie umial grac slabo mu szlo to uciekanie a valoria konczy z tibia? jka go ostnio widzialm to expil mial juz 50 lv a teraz 46 :/
|
jajjajaj szkoda ze deleted bo bym tam byl xD
|
Hahah ja tego goscia znam z rl xD
|
haha
znam go z rl - z mojego miasta
to lamer ze h*j kupuje postacie i sie podnieca HL i mysli ze go nikt nie ruszy jak skulla bedzie mial |
nooby. ofiara i Wy tez.
0 pvp. |
Filmu nie oglądałem ale pamiętam jak go hacknelem na 59 lvlu :D i jego 2 konto Daxxer ;) 69 palek hrhr
|
hahahahaha mogl im uciec na poczatku i by mial looz
|
Cytuj:
Ty nie bądź taki kozak , wystaw swój filmik ? zobaczymy jak za***iesz 63 Knighta , czekam . |
co za noobostwo o lol
noob team pk < dopisz ten co padl tez lamer jak uj mogl uciec pare razy up - nie podniecaj sie tak bo jestes nóób ;x |
Cytuj:
|
Ładny idiota z tego kolesia. 0 znajomości PODSTAW pvp. Mógł was poprzesuwać i ucieć. Co do waszego pvp, to gdyby miał ten najt troche oleju w głowie to by wam uciekł spokojnie, rzucaliście f bomby pod siebie zamiast za siebie, ale i tak najs. W końcu miał 1~k HP.
|
Wy tylko marudzic potraficie :D Zróbcie lepszy filmik to zobaczymy.
@TOPIC: Filmik Nice szkoda, że mnie nie zaprosiliście do pomocy :P Von has miał pare szans na ucieczke. |
Ahhh biedak ... popełnik wiele błędów ! a największy : NIE UHAŁ SIE ! o matko ... ej a jaki był loot bo nie widziałem było cos ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:52. |