![]() |
Głupota
:rolleyes: Chodzi mi o głupote Orków Spearmanów. :rolleyes:
Ide sobie na nie zapolować(z nudów :] ), Spotykam grupe 3-4 i zaczynam nawalać. Każdy żucił jednym spearem a potem przestały. Normalnie po wyżuceniu jednego speara, żadnego więcej niewyżuciły!!! Staliśmy w jednym pomieszczeniu, między nami nie był przeszkód. Czy ktoś może to wyjaśnić???? |
WooW...
To znaczy jesteś tak dobry, że gdyby nawalały w Ciebie w tym samym czasie z włóczni, to byś blokował 4 zsynchronizowane ataki? Dobry musisz być. Ja tam sie cieszę z głupoty potworów bo ta pozwala mi zabijać znacznie silniejsze stwory, które nie posiadają takiej taktyki jak ja :baby: :baby: <= Chyba to polubię :)) |
A mnie czasem to wqrza bo ide naprzyklad na rota ide ide na niego i przechodze obok niego a on idzie w miejsce gdzie bylem jakies 20sec temu i wtedy mowie jaki z niego nOOb:D:D :))
|
Normalnie widać jak speary lecą, jak tam stalem nie bylo żadnych lecących spearów.
|
debilstwo spearmanów
Uhm.Tak spermany się tak zachowują lecz nie zawsze:-)
Niekiedy mnie aż dziw bierze jak mi zabierze 20hp;D |
gdyby potwory byly takie madre jak starzy doswiadczeni gracze to by 20+ lvl bugi zabijaly (no moze przesadzialem ) ale by bylo strasznie trudnu expic i cos robic:P:P pomyslcie sobie co by wtedy bylo jak by byl problem zeby zabic ghula np.:P:P
|
@up
dawałyby wtedy proporcjonalnie duzo expa . Bo skoro bylby problem zabic np ghula to po co by było tyle zachodu po 85 exp . Wtedy dawalby ok. 280 expa. |
@up nie o to chodzi...
Dawały by tyle samo expa ale byłyby mądrzejsze.. A jeśli nie chodzićna ghula to na co jakgby i drag stał się mądrzejszy... |
Taa inteligente potwory...tłuke z hmm bh a ten krzyczy "Help Mk(monster killer)" i zlatują sie wszystkie potwory "where?" i all na ciebie fajna by była taka gra:P
Ale serio powinny byc mądrzejsze bo to drażni fakt taki archer lub hunter uciakają ale co to jest;/ |
Wg. mnie niektóre zmądrzały ;) Pierwszy szok był na teście, świeżo po updacie z tym uciekakaniem, outfiftami itp. Poszedłem na amazonki. Full resp, oczywiście. 15 amazonek ustawia się w linii, po czym rzucają równymi salwami. "Lekko" się zdziwiłem, bo HP zaczęło mi podejrzanie szybko znikać...
|
No wlasnie taka synchronizacja ejst niebezpieczna albo pomysl... uciekasz pallem na pohu i nagle poison spider ze szkieletem zastawiaja ci droge zeby gs cie dopadl wtedy tez nie byloby najlepiej, teraz moim zdaniem jest gites :]
|
Bueheheh ja widzialem prawdziwa glupote spermana :)) wdepl on w ognisko :D zaczol sie palic i zdechl :D jak to zobaczylem myslalem ze padne :D
|
Nie widziałem żeby potwór wlazł w ogień. Za to widziałem jak potwór wpadł w dziurę. Dokładnie to zerk na PoH. Uciekałem sobie i strzelałem no i zerk zniknął. Patrze, dziura. A uważam że update jest robiony na bieżąco. Może nie zauważyliście ale ja na Ghoulach expie już 10 lvli i wiem. 2 dni temu zauważyłem że ghoule zaczęły się szybciej leczyć. Pozatym znalazłem 2 life ringi, a wcześniej nigdy...
|
yoyo ozon :P
yoyo ozon tu ja grzesiek (z ryby dwora) :P chybga wiesz :D a teraz odnośnie do tematu też kiedyś expiłem na OF szedł spearmen i raz zócił i zaczoł uciekać :P no wtedy z niego miałem zlewke ;) pozdro Racibórz
|
... stoje w troll cave za ogniem i wale trola , a ten noob wszedł w ogień xD z 50hp odrazu 30 ... 20 ... 10 ... spear i 5gp :P ... albo druidem zabijałem tak orci wariory , stawałem w tuneli 1x1 i waliłem w niego ogniem (jak bił mnie w zwarciu) a potem go odpychałem 1x wtył , a on właził na ogień i tak go odpychałem a on właził , aż zdechł :D ... albo po upie wali sie energy-bomb w draga (mała sala np. w elvenban) i schodzi sie na dół , a za jakiś czas exp :P ...
|
Głupota....
Tak, tak.... to jest głupota.... odświeżanie starych tematów, sprzed wieków i pisanie w nich "tak odkrywczych i nowatorskich" kilku linijek bezsensownego zlepku liter.
A spearman to spear man.. ma byc głupi i łatwy do zabicia, wyzwaniem moze byc jedynie na rook'u. I tak byc powinno. |
podobna sytuacja jest z scarabami i larvami . Scaraby zabijaja larvy czesto nie tylko wtedy kiedy nie maja przejscia
|
Cytuj:
Chodzi tutaj o walkę ze spamem?A jesli się mylę.To możliwe że zrobili spearmany głupie.żeby nie były postrachem dla newbie.Nieraz widzi się na rooku ludzi uciekających przed spearmanem.Gdyby cioł jak hunter,mino archer to z newbie nic by nie pozostawało.NAwet taki knight 15-20 lvl przyjmójąc sporo hitów za 10-20 gdyby spotkał ich pare na raz w respie mógłby mieć kłopoty :P Edit: Może ktoś chciał odświeżyć temat kiedy dwim~ był jeszce newbie (bez urazu plx,ale każdy kiedyś nim był :P ) żeby go skompromitować?To żałosne... |
Spearmany są uciążliwe, szczególnie w OF, jak sie bije co innego a one stoja na drodze ..
|
Ja kiedyś na OTSie ubilem kilka hydr uciekając od nich... :) :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:26. |