![]() |
Xerena The movie [WMV]
Witam.
Przedstawiam wam film z historia Xereny, mianowicie wszystkie wojny sa tu sfilmowane, dodana jest calkiem fajna muzyczka. Filmik bardzo mi sie podoba, to nie ja go robilem tylko kolega z gildii wiec nie do mnie pytania :) Enjoy. http://www.megaupload.com/se/?d=D8IPVQ8Y |
Za***iste wmv!!!!!! Te efekty, nuta prawie idealna dobrana.
Pytanko tylko czym robiles ten wmv bo naprawde efekty wzbudzaja respect :D |
Coś pięknego...
Fajnie było zobaczyć całą tą zabawe jeszcze raz :)
Za***iisty film... Od początku do końca film ciekawy i pokazujący całą prawde. Nie ma stronności są pokazane najważniejsze fragi :D Phy~, Zwid,Phranella,Yovx,Iyphon,Divonniums,Bobby'Ace, I pare innnych... Loyal till end. Bye Bye Xerema and Good Lock in new wars... |
wkoncu jest caly film :P, pogral bym sobie na xerenie ;/
|
Czemu niebyło momentu jak z black widow padali na pustyni;/
|
Rehost plx.:]
|
Swietny film.
1.Duzo fragów(ogladalem film z "wojny" na którym byly 2 fragi :/). 2.Bezstronnosc. 3.Swietne efekty. 4.Ekstra muza. Zauwazylem 1 blad w tym filmie są 2 utwory Sum 41. No Reason Better of Death to taki malutki blad :P |
Mmm miodzio!! No i ja tam sie pojawiam...^^
|
Bravo :D świetny film... jednym slowem Gratz! :D
|
Wzuc ktos go na RapidShare.
|
Milo widziec miłe słowa, nawet od dawnych wrogów. Moim zdaniem film to kupa czasu spedzona na montowaniu, ale efekt jest swietny. Poza paroma niedociagnieciami jest chyba najlepszym jaki widzialem.
@yovx, masz racje, zabawa byla przednia... Teraz tylko exp, exp, exp... |
Cytuj:
Zrób tutaj najlepszy mlvl palkiem ;p |
all ok! wszyztko fajnie:D dobry film, tylko czemu tyle wazy? 162 MB :P mi sie godzine sciagało :) :P Pozdro! (film 10/10)
|
Dajcie mu NOBLA :D
Najlepszy film wmv jaki widizlem Tylko : W jakim programie go robiles bo efekty powalaja na kolana muzyka tez Wogule wezcie i przyklejcie ten film :P:dance: :dance: :dance: :dance: |
Cytuj:
Cytuj:
|
tak do konca moze czegos niezuwazylem :D??
|
Plx
dajcie na tibi.cams albo rapidshare albo powiedzicie jak z tego sciagnac:cygaro:
|
Cytuj:
HAHAHAHAHA xDD zabawny jestes :D:D:D Ciekawe czy w Tibia jestes rowniez taki sam zaradny :D Gratulacje 10 lvla... :D Szukajcie a znajdziecie. @Thread Filmu jeszcze nie ogldalem, siciga sie dopiero, ale zapewne, widzac po kometazach, bedzie swietny :) ~~ will be edit and comment :) @edit =OOOOO Tyle powiem. Film jest poprostu zrobiony doskonale! to jest najleprzy film jaki do tej pory widzialem, wlaczajac sergio~~ coronela~~ ceglawa~~ I-d-e-a-l-n-i-e zgrana muzyka z filmem, nie mowiac juz o bardzo dobrze dopasowanej muzyce. Poprostu wielkie gratz~ Przekasz odemnie wyrazy uznania temu koledze, co zrobil ten film... ;) Pozdrawiam, Machu. |
prosze o wysłanie mi tej piosenki co zaczyna sie na słowach :,,A nwe war started black windows versus New stars " o ta pisoenke co zarz po tych słowach sie zaczyna
.Dajcie mi ja na gg 5501997 albo email [email protected] plz fast !! Topic : tytuły są z tyłu jak coś to powiedzj jaki to tytuł to sobie z neta sciągne |
...
Zajebi* filmik.!!!! lepszego nie widziałem 10/10. (dużo znajmoych widze :))
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:56. |