Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Gdzie ? Co? I jak? Czyli zobacz to sam! Zwiedzanie tibi z Kaam Lucas i Arro Nurisem. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70452)

Kora 25-03-2006 19:07

Gdzie ? Co? I jak? Czyli zobacz to sam! Zwiedzanie tibi z Kaam Lucas i Arro Nurisem.

Witam wszystkich. W tym temacie bede zamieszczać filmiki w wykonaniu moim i mojego kolegi . Bedziemy sie starać zwiedzać jak najwięcej mimo ,że sami nawet nie mamy do konca odkrytej mapki ;] ZOBACZ TO SAM!!

1.Banuta
http://rapidshare.de/files/16401330/monkeyhunt.rec.html
2. Lizard Hunt
http://rapidshare.de/files/16401591/lizardhunt.rec.html

M3phi$to 25-03-2006 19:13

E.... ale po co?
Cichy Mac sie tym zajmuje chybaze cos czego on nie odkryl to gites ale to juz bylo u niego.

Kora 25-03-2006 19:17

Taaa Ale to jest w moim wykonaniu a zreszta gdyby mialy by byc tylko filmy cichego to bylby tylko 1 temat z filmami.

Etoric 25-03-2006 19:30

Cicha Kora:>

M3phi$to 25-03-2006 19:31

NIe no ale on tylko pokazuje miejsca...a ludzie daja filmy z pk, huntow, questow itp. :) ale rob jak nie ma co ogladac mozna ogladac film 2x ale w innym wykonani co nie ^^ :P

Revled 25-03-2006 19:44

Zawsze lepiej jest zobaczyć jak "niższy" lvl (chodzi mi o porównanie ciebie do lvl Cichego Maca) radzi sobie w danym terenie. :)

Kora 25-03-2006 20:06

I jak doskonale możan sobie poradzić bez blokera ;]

Sir Radzio Angelus 25-03-2006 20:23

Pls rehost X(

Rybzor 25-03-2006 20:37

Wole Cichego...

evilKRIK 25-03-2006 22:09

Prosze Prosze;]

No i widze ze nadal "się kręci" :] spoko były wspólne hunty, pamiętasz Katedre, jak mi sie runy zkończyły a ciebie horda goniła a ty pijana, old shool normalnie:p na 100% zlookam filmiki, Pozdro dla wszystkich starych ziomali z Celesty!!

-=DanieL=- 25-03-2006 22:19

Hmm to ma Wade i Zalete.

Wada: To, że ściągneliście pomysł po Cichym :S

Zaleta: Jak zrobicie konkurencje Cichemu to będzie bardziej zmobilizowany i będzie się ukazywać jeszcze więcej filmików w szybszym czasie.

Ale i tak wątpie żeby ten temat był przyklejony bo i tak jeden już jest.

Vrael 26-03-2006 08:13

Mysle ze zapieranie sie, ze beda questy, to nie jest dobry pomysl. W koncu moze wyjsc na quest spoiling -.-

A co do pomyslu to taki sobie(jezeli w ogole mozna go nazwac pomyslem, bo podejrzewam, ze zobaczyliscie temat Cichego i teraz sie zachcialo byc kims podobnym)

Kora 26-03-2006 08:33

Szczerze mówiąc to cichego oglądam od dawna . Niedawno jak byla solo banuta zachciało mi się kręcić filmy i zwiedzania. I tak sie zaczeło ;p Tak pamiętam te hunty na katedrze xd Albo jak było 1 hp a mnie uhłes xd :dance: T były czasy. Co do questow to nie chce łamać regulaminu i napewno nie będą one tu zamieszczane.

Villanis 26-03-2006 09:36

DO Cichego

Jakie nooby z celesty oczywiscie i tu tez omg idzcie do domu

Sir Tibiak 26-03-2006 12:23

@up: sam idz do domu -.-

To niedzędzie tylko i wyłącznie zwiedzanie ;) Będą też jakieś hunty, czy coś zrobione w zupełnie inny sposób niż każdy by się spodziewał B) Planujemy także zrobić jakieś filmiki humorystyczne, zresztą zobaczycie niebawem sami ;) .

Kora 26-03-2006 12:24

noob to może ty , w przeciwieństwie do ciebie jestem w domu.

evilKRIK 26-03-2006 14:47

Sam noob jestes

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Villanis
Jakie nooby z celesty oczywiscie i tu tez omg idzcie do domu

Jak by ludzie nie robili podobnie jak inni to telefony nadal by na korbke były.
A pozatym WAL SIE :p
(chyba warn dla mnie bedzie, to jak coś to wole od Droma)

Ethorahses 26-03-2006 15:08

Niewiem, czy to niepodchodzi pod plagiat 8o . Weź wymyśl coś orginalnego, a nie naśladuj innych (tu chodzi o Cichego). Jeśli masz zamiar robić temat tylko z filmami o zwiedzaniu tibi, to sobie odpuść niedorównujesz Cichemu. A jeśli to będzie tylko temat z twoimi filmami to może być.
Ps. Jak chcesz być słyny to wymyśl coś orginalnego jak Cichy lub Ti (choć zrobił to co zrobił, to teraz wszyscy o nim mówią :p ).

@down
Może "plagiat" to zamocne słowo :p .
Tytuł wskazuje, że to będzie podróba Cichego. Ogłądałęm film z lizardów X( . Zobaczymy dalej co to dalej będzie bo po 2 filmach trudno wywnioskować. Jak dasz więcej filmów to postaram się o bardziej subiektywną ocene :dance: .

@filmy
Film z lizardów niejest najlepszej jakości, mogłeś/łaś zacząć kręcić troche poźniej nielubie czekać jak twój kumel kupi manaski runak. Po drugie po co stawialiście FD, nielepiej odrazu FE?

Sir Tibiak 26-03-2006 17:42

@up: Ojojoj, to ty chłopcze chyba nigdy plagiatu nie widziałeś. My nie robimy tego samego co Cichy, bowiem my nie tylko zwiedzamy tibie, ale także pokazujemy taktyki jak można sobie poradzić bez blokera itp. Będą też jakieś hunty, czy coś, a ty chłopcze lepiej nauczyć się czytać bo to już było napisane >.< Pewnie nawet naszych filmów nie widziałeś a już krytykujesz. Nic nie robisz tylko wydajesz negatywne opinie do czegoś o czym nie masz pojęcia. I jeszcze jedno filmy będa w jednym temacie więc niebędziemy zaśmiecać forum...

P.S. Może ktoś napisze jakiegoś komenta odnośnie samych filmów a nie do przesłania jakie ma głosić ten temat?

szymon287 26-03-2006 20:56

powiem tak
ogladalem filmik z lizardami i wywnioskowalem 2opcje :s
albo wzielisciesie za trudny teren, albo dajcie sobie spokoj ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:53.