![]() |
56 Elit Knight Owned:[
No to kolejny film z kolekcij:[
Padl ukradl kumplowi 60k http://rapidshare.de/files/16421117/bodzio.rec.html Comment plxor:[ :) |
No coz jak thief to thief i bardzo dobrze :) najlepszy tekst "Stop musze cos powiedziec" XD pozdro
|
bardzo dobrze ostatnio probowal mi kumpla ubic
nalezalo mu sie ;] |
huhu...albo mi sie zdaje albo ci co z nim uncili dolaczyli sie do was S;
|
Dobrze, że ubili¶cie złodzieja. Szkoda tylko, że nie widać loota :/
|
~Palek Demon
Ja ich znam oni mi pomogli:) |
Nie no najlepszy teksty "ej czmeu, neichcem pasc, zapolce al;l, pay all eq o dpmek"
|
dzieki takim panom polacy maja opinie noobow -.- MI PAOY IN DP PLIS MI WONNA DI...
|
Hehe padl by szybciej ale nie moglem sie z grać bo gadałem na gg:[ i potem dopiero odstawilem gg:P
|
Je¶li rzeczywi¶cie mieli¶cie dobry powód, to gratulacje. Fajny i nieco ¶mieszny filmik ;) Mi się najbardziej podobało:
Bodzio Faltan: o dpmek [Domek] Thas Vook: give me Mitu'So: give now Warior of Warior: give Swoj± drog± jakby mnie kto¶ tak prosił to chyba dałbym szanse płacić :D Za dobre serce mam ;) |
Bodzio Faltan
http://rapidshare.de/files/16421117/bodzio.rec.html
Bodzio Faltan Here : 1.Gadałem głupoty po to by tylko niepaść.:D 2.Płaciłem dla Thas Vooka i jego ekipy już żeby niemieć hunta...ale to są takie lamki że zapłacisz raz do końca bedziesz płacił. 3.Mitu'so albo Nediyn Loo solo wyjść niechcieli tylko z koleszkami:faceoff: 4.Śmiać mi sie chce......6 typów niemogło zamknoć mnie na serie tylko jak sie uhy zkończą. 5.Ale cioty w kupie siła hahaha. Sami przyznajcie... |
solo? :) a co ty bys mi zrobil solo :D? chodzi o skutecznosc i oszczednosc, K legi sellnolem za 20k :P o ile pamietam to bily 3 osoby, zgrac sie nimoglismy bo laska dupe trula dla Mitu'so :P. Gz 1bp uh na hydry brac ^^ co ty acc na allegro kupiles?
Btw stary acc Bodzia to Master'Ostry, skubany zarobil majatek na sellowaniu pacc :P |
No Noob Plx
Ale lamuseQ jeste¶ Master'Ostry sprzedałem dawno i Sireell o tym wie:faceoff: .
A solo wiele ludzi Cie u***ało bo w grupie kozak jeste¶ i zobacz na filmiku lolQ że mnie 6 nawalalo. KOZA tera jeste¶ co...buahahah |
@Bodzio
Po 1. Lepiej nie graj w tibie tylko idz do szkoly bo twoj polski jest straszny. Po 2. Solo to ty bys mogl mu ... ehh pomysl czasami >.< |
Bodzio powiem Ci tyle jestes zalosnym frajerem. Jeszcze raz kogos tu wyzwiesz to dluga reka sprawiedliwosci Milvusia Cie dosiegnie. Fakt jest taki ze jestes lama a twoje opisy na gg jeszcze to poswiadczaja... :baby:
|
Cytuj:
W sumie jego best lvl co sam zrobil to ~20 a gra w tibie z 2 lata |
Gadaj zdrów:)
Zauważ że ja gram sam a nie w 3 ownerów :/ Tibia to tylko gra nieprzeżywaj tak...:cygaro: A postaci nie kupilem -.- byla zamiana... |
uuu ale roznica kupno czy zamiana -.-
|
Kupno czy zamiana... I tak nie potrafisz grać >.>
Co ty robisz 56 Ek z 1 bp UH?! Mój brat na 54 lvl zawsze nosi 10+ bp... |
omg, co tak dlugo??? biliscie go, biliscie , i bliscie
Ten 102rp to by mogł go na solo wzi±¶ć. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:22. |