![]() |
fajne fajne 9/10 :)
|
Fajny :D Aha :P I albo mi się wydaje, albo te drzewka na plantacji są jakieś dziwne :P
|
Piekny bardzo mi sie podoba daje ci 9/10
Podoba mi sie ten efekt na tym ostatnim obrazku taki rozblysk :) |
bardzo fajny 9/10
|
Fake bardzo fajny, ale ci nauczyciele (czyt. Crowal i Avager) bardziej wyglądają mi na jakichś potężnych magnatów... :P
Ocena 9/10 B) MORE PLS! |
Zapowiada się superowo, ale są liczne ucięcia w tekscie. 8-\10
|
Niezły fake. Podoba mi się. Ale to już normalka u ciebie, Razor. Niemniej czekam na więcej... A nie uważacie, że te efekty(prócz urozmaicania fake'a) powszednieją troszkę?
|
up:
No coz...gimpowe efekty. Topic: Spoko (tyle moge powiedziec ;P czyli...ze b.dobrze). EDIT: Aha, dobrze ze zauwazyles ze wole walke bronmi niz magie itp ;p . |
Podoba mi się ładne graficzki jednak,moim zdaniem (zabardzo się na tym nie znam )ale mógłbyś spróbować coś zrobić z wypowiedziami żeby nie zasłaniały postaci itemów ,i były staranniej przedstawione.Do reszty nie mam zastrzeżeń.
|
Bardzo dobre! Ucieszyłem sie jak to przeczytałem bo na forum ostatnio tyle zrytych fakeów...
|
Cytuj:
|
Jak na moje wygląda fajnie 9/10
|
może być
7/10 |
Niezłe rób dalej ;]
|
ehe, nie przestawaj, niezle idzie;]
a ja tymczasem na :cygaro: :) |
Razor
Nawet fajne. Moze byc :p
|
Fajne, fajne, nawet oryginalne ;)
Tylko te gimpowe efekty, sa fajne, ale juz sie robia normalne, w gimpie nie jest trudno pracowac, wiec wszyscy uzywaja w kazdym fejku wszystkich efektow, wiec juz sie zaczyna robic troche normalne :P Ale fabula mi sie bardzo podoba, zaskoczyles mnie ;) |
Takie małe pytanko :P Kiedy następna część??:P:P:P
|
COOO!!?? Fake nie będzie Razora dopadł BAN :(
A teraz chwilka ciszy... :confused: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:29. |