![]() |
Wydarzenia z Morgany
Grasz na Morganie??Widzisz rózne fajnie, przykre lub przedziwne sytuacje?
Chcesz poskarżcy się na jekiegos thiefa, PA lub rasiste??? NAPISZ TU!!!:dance: PS: błagam bez takich postów : A TEN I TEN TO SOM PK I !!! |
Wie ktoś może co się stało z graczem : Aquvanka ? Dlaczego się zrokował? Negdyś grałem na Morganie a teraz patrze, że ma 1 lvl ... Ocb?
|
Nie mam pojecia co to za kolesiowka. Moze zwyczajnie pomyliles nick.
|
B. możliwe :P ale raczej dobrze napisałem :>
|
Sadze ze chodzilo ci o "Apuvankka" a ona ma sie dobrze, 58 lev :P
|
Morgana jest spokojna, chcociarz czasami jakis p********y noob mi ssummona zabije albo spidery ktore pomagaja mi w treningu....
JAK ZOBACZE JAKIEGOS NOOBA KOLO MNIE DIE! |
Uff... dzieki za informacje :P Widocznie pomyliłem nazwy :P
A co ogólnie dzieje się na Morganie ? Dawno tam nie zaglądałem :] |
Duzo. Orshabal byl ;]
|
17:35 Nizahe Inferno: 16:35 You advanced to magic level 9.
Osobiście wątie żeby to było możliwe ale jeżeli tak (a świadczy o tym http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1177266) to wielkie gz dla tego pana. Ponoć widziano go w Port hope gdzie wypijal duże ilości manasow. :P |
No Nizahe. Jeśli to prawda , to wielkie GZ dla niego.
Ciekawe ile manasów zuzyl??;) |
Jesli to prawda to jest to trzeci knight w Tibii, ktory moze uzywac magic walli xD
|
Jeśli to prawda.;)
Ale z takim to nie ma zabawy :( Np. Ganiasz sie z nim a on ci magic walla (chyba dobrze napisalem):p |
Uwzględniając że każdy manas przywracałby mu 100 many to 104,976. Nie uwzględniając kasy ze sprzedaży viali wydal na to 5,773,680 GP. A zajęło by mu to 2d 10h 19m 12s gdyby pił manasa co 2s. 8o
|
Taa. Racja.
Ale mógl to równie dobrze robic tydzien w wolnym czasie, no nie?? |
Do tematu powiem tyle, ze ostatnio czesto przypadkiem napotykalem Niz ~~ spalajacego exori manasy. :p
|
No to mamy rozwiazanie. Exori + manasy = 9mlvl;)
|
Tak to prawda. Ostatnio mozna go bylo spotkac w kazo na wypijaniu ogromnej ilosci manasow.
|
:D A czy wie ktos ile tych manasów sie opil?? Moze i ja wbije te 5 mllv do 9 mlvl
|
Tak Nizahe Inferno jest prawdopodobnie trzecim knight'em z 9 magiclvl.
|
*Up
Móglbys screena wkleić :p Ale spójrzmy na róznice. Np Eternal ma 260lvl+ a Nizahe 140+ i maja po 9mlvl. Zadziwiające. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:50. |