![]() |
WAR Declaration
Witam państwa. Otuż wybuchła nowa wojna na Selenie. Jest prowadzona między Swapzorem (według niektórych najlepszym graczem na Selenie) i jego "elo ziomkami" a Garm, Szarancz, Alphon, Healek, Luicifeer, Mortech Nocturna, Xait, Dark Xari! Cytuję Swapzora:
Cytuj:
Nie wiem na kogo liczyć ;) Zapewne wygrają lepsi raczej ekipa Xaita ma większe szansę chyba, że wszystkie swe zjednoczą się:confused: . Najnowsze źrudła donoszą, że Swapzor zaliczył deda: Cytuj:
Podobno blokneli Swapzora(obaj knighci) a wiadomo palek bez tarczy. Każdy korzysta z czego może. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Wypowiedź Xaita: Cytuj:
Jedno wiem napewno - wojna może zrobić zwrot serwera o 180 stopni! PS. GZ Imer za 100lv ;) PS 2. Postaram się wrzucic jakieś screeny albo wywiady z wysokimi poziomami co myślą o wojnie. |
Porób te wywiady jak mozesz bo zupełnie nie wiem jaki jest powód wojny.Swapzor zawsze wydawał mi się w porządku i trochę mi go żal bo większe szanse na zwycięstwo ma Fraternity.Nie wiem jak będzie wygladała Selena za panowania Xaita , Alphona i Healka ale obecnie jest w porządku.Nie warto tego zmieniać.W ogóle po co ta wojna? Może przeszkadza im że Swapzor ma najwyższy lvl ?X(
|
O jej :) Wczytaj się dokładniej. To Swapzor wywołał wojnę.
Jednak kolega ma racje co do szans narazie ekipa Xaita ma większe szanse. Jednak nic nie wiadomo. B) Do Swapzora lub do Healka może dołączyć się cała rodzina Slash (moim zdaniem największe PA z najlepszym PvP oprucz Xana Verticasa). Z drugiej strony nie wiadomo co z innymi rodzinami: Nocturnów, Vidfieme , Verticas (jejeje PL). Narazie wojna jest w początkowej fazie i leje sie pierwsza krew :] sądze, że już niedługo mogą się wciągnąć w nią inne osoby (niektóre gildie zdeklarują poparcie). @@@@@ Co do Swapzora to on jest nawet spoko a wojne wywołał w napływie szału - jakieś kłutnie z osobami z serwa albo jakieś pogłoski o PA (na początku podałem wypowiedź Swapzora). Jeśli jednak Szwedzi się zjednoczą a Polacy nie to marne szanse ;/. I tak mi to zwisa kto wygra ;P może skończą się czasy gdzie Nocturni i inni zabijają bez skrupułów niższe levele bo majom plecy. @@@@@ PS. Nastepnym razem wywiad ;) PS 2. Jeśli ktoś uważa, że ma lepsze PvP od kogoś tam to proszę aby się nie obrażał nie wszystkich sposób wymienić ;). I oczywiście nie wszyscy Nocturni to PA. |
OK.Teraz już wiem.
@@@ Z tego co mi się wydaje jedynym Polakiem na wojnie jest Voyant ale mogę sie mylić.W tym wypadku nie można mówić że walczą Szwedzi z Polakami. @@@ Slashe mają dobre pvp i przyłaczenie się ich do którejś ze stron byłoby zauważalne. @@@ Jeśli Xait nie jest Polakiem to nie wiem czy mógłby stać się naszą dumą. btw Jeśli napisałem jakieś głupoty to mnie doinformuj plax:baby: pzdr |
Cytuj:
Cytuj:
szkoda gadać ;) Cytuj:
"a wiadomo palek bez tarczy" ekhm nie widziałem pałka co by tarczy nie nosił na tym lvlu ale nvm ;) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Oto rozmowa z Paladynem, 55 lvelowcem - niestety niechciał on udostepnić nam nicku więc nazwiemy go "XxX":
Cytuj:
Oraz chciał bym powiadomić, że Gildia Section Eight powiadomiła o neutralności w wojnie. Jednak podkreśliła, że jeśli jakiś członek tejże gildi zostanie zaatakowany dołączy sie ona do wojny! |
I oto hit wieczoru - WYWIAD Z HEALKIEM (117 Ek) - oryginal nie poprawiany:
Cytuj:
Oto mój wywiad - dołanczam screena z Carlin ;) http://images.foteka.pl/images_small/6275_small.jpg |
Wiec no co jestem w wojnie i dobrze, to co lubie.
Cytuj:
Btw. Lepiej sobie poczytajcie www.tibia.com/forum bo tam wiele wiecej znajdziecie niz tu... chyba ze tak super umiecie angielski chociaz nie dziwie sie bo polacks tak juz maja ze po eng sie z nimi nie sposob dogadac :) |
Cytuj:
Cytuj:
PS. Jeśli ktoś chce poprawiać PvP niech gra na OTS a potem w zwykłą Tibie. |
Cytuj:
A co do Screena dołączonego do wywiadu z Healkiem to tak Stoi Sir Fagas który Zaje..... Healkowi Master Mind Shield i Golden Legsy, i chciał sprzedać to na allegro. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Byli w tej samej gildii, Fagas spytal sie Healka czy porzyczy mu do ss, no a Healek stwierdzil ze sa w tej samej gildii to moze mu zaufac. Szkoda ze na wojnie narazie impas |
[quote=IwanuS]wtf? Przecież ty gościu nawet nie wiesz co piszesz! No i kiedy do jasnej ciasnej wy pojmiecie ze nie ma w grze POLACY vs SZWEDZI! :confused: nie istnieje nic takiego jak wojny pomiędzy krajami a tylko pomiędzy poszczególnymi graczami i nie ma znaczenia skąd pochodzą! sami tworzycie sobie otoczke cholera wie czego, czy to dla was może taki klimat rpg? wow zniszczmy szwedów bo szwedzi są be itp itd
szkoda gadać ;) Co Ty wiesz ? Wogole wiesz co mowisz ? 8o Ja Ci zapodam sytuacje z dwoch serverow na ktorych gralem: ~~ wiec na Valori Bound swego czasu gildia skaldajaca sie z samych graczy ze szwecji, ktos tam odnich zrobil post ze Br niemaja zycia na tym serveze poczym zaczeli zabijac kazdego Br, nastepnie jak pewien polak z 120+ sie zapytal o dolaczenie do Bound wysmaili go pytajac sie miedzy soba: "We have any Polacks in guild HAHA ? " oczywiste bylo ze niemaja i niebeda miec... ~~druga sytuacja z Nebuli, swe robiac snake ataki po przegranej wojnie zabijali ludzi niebioracych udziaul w wojnie wczesniej ani z nia powiazanych, lecz osoby te laczyla jedna cecha w komencie Location :Poland, noi patrzac na stronke : erig.net tamtego czasu dzienie padalo 2-6 osob z komentem Poland od czolowych graczy ze Szwecji, jednemu gosciowi z Ekipy szwedow puscily nawet nerwy jak padl, chodzi o Baxter Love i napisal na forum cos o Main Kampf i ze dobze sie dzialo ze Hitler zabijal polakow itd w Oswiecimiu zaco dostal bana. Wymienione sytuacje wyzej dotycza grup zadzocych na serverach... :o Wiec co ty mowisz ze niema Swe vs Pl itd ? :D No tak zapomnialem newbie plx. |
Cytuj:
Jednak to najwięcej polaków kradnie loot itp. :( jednak tradycja ta zaczyna powoli zanikać i nasz naród zaczyna wkońcu tworzyć prawdziwe ekipy :D |
Cytuj:
a to panie mastah że masz 100 lvl nie oznacza że innych możesz od newbie wyzywać! Znasz mnie że mnie newbie nazywasz? zresztą jak i kolejny pan Zielak! |
Cytuj:
Gram pare lat w ta gra niepierwszy moj lvl solo taki i mysle ze newbie jestes, bo oczywiste jest ze jak jest ekipa to z 1 kraju i przewaznie ktora sie zna z rl,i chyba jasne jest ze jak chce zadzic serverem to wytnie najlepszego "obcego gracza" zeby niebylo zagrozenia... Skancza ze Swapzorem~~ wezma sie za reszte lmao. Pozyjemy zobaczymy. |
Cytuj:
|
kolejny odcinek w cyklu "wybitni polacy o sytuacji na servie".
jak takie 20-30lvl noobki zaczynaja cos pisac, o matko ^^ |
Cytuj:
A co do wojny gildia Swapzora moze zaliczyc kilka fragów i nic wiecej o detronizacji Fraternity nie ma mowy... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:10. |