![]() |
PK Guild
Witam wszystkich!
Chcialbym zalozyc gildie na Swiecie Inferna. Celem Gildii byloby glownie PKowanie. Przyjmujemy Wszystkie profesje lvl 20+. Nie trzeba byc caly czas online albo cos, sam wpadam tam tylko po to zeby sie zabawic i poczuc dreszczyk emocji swita e-PvP. Zgloszenia prosze wysylac do mnie : Zizka Infernus / Darashia. Prosze rowniez napisac czy jest sie FACC czy PAC. :D Podpisano, Zizka Infernus |
Nie jest 20 lvl ,ale zawsze cos;0.
Unia Klan.-14lvl sorc. Zawsze moge pomoc;] |
Na ile mozna wam zaufac ? Czy przy lepszym locie zrobicie ludzi w h... . Ja moge zaoferowac 3 knightow na 2x lvlu. Bo nam ostatnio cos nie idzie.
|
moja postac loril 11 druid (pacc)
|
Chętnie się przyłącze
20 lvl sorc |
ja mam 18 pala, moge sie dołączyć?
Voy-pogromca smokow facc |
No i trzeba bedzie znów was pozabijać :<
|
Hmmm.... Najpierw potrzebujemy Vickow, a potem ukulamy gidlie ;)
@Elvian Co ci przeszkadza, ze chcemy zrobic pk team? :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Olo ty lepiej boj sie o swoje cztery litery na Saphirze. Bo sprawy zmienily sie nagle, na wasza ( Drac / hp ) niekorzysc. Btw : Topic na tibia.com byl naprawde załosny |
Ten pomysł nie przejdzie : ) W ogóle nie zbyt rozsądnie było ten wątek zakładać, teraz kazdy was będzie jechał zanim wy zdąrzycie ubić kogokolwiek :P
|
Hmmm...
Coz, nie wiem czemu ludzie ze swiata e-PvP robia Non-PvP... Tylk oslychac nie zabijac ludzi... Zabic PKerow... Ludzie co chca dojsc do gildii prosze zlozyc na forum zgloszenia anonimowo, a listownie podac nick Zizka Infernus // Darashia |
Pvp-e to nie ots, to nie serwer na którym dokładnie każdy biega i sie z każdym leje. Tak więc za latanie i zabijanie kogo popadnie ponosi się takie same konsekwencje jak na każdym innym servie ;-)
|
A wczoraj sie plułes ze cie pk ubili :p
heris daj im zyc jak bota niemaja to niech troche pocwiczą nobkow i tak si ena infernie syf zrobił ze szok :/ A ty olo jak bylo wyrzej martw sie o siebie na saphirze :p a ze sa załośni to ja wiem :p Ps. Olo ten tekst z orshem co zapomniał liny był za***isty ^^ |
heh, Luft w sumie racja, niech robia, zobaczymy jakie hity bedą siadać :P
Olorion Co ty tam wogóle robisz? Tu prawei nie masz hunta, no może jakies 30-600 osób chce Ci się dobrać do dupy :) |
Mam 7lvl teraz po hacku zabili mnie dla expa dawno temu mialem 24lvl
Chcialbym odrobic ale ciągle mnie zabijaj i nie mam jak odrobic lvli potrzbuje gildi+protekcji. Facc kiedys był pacc |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:19. |