![]() |
Ile miesięcznie wydajesz na gry komputerowe?
Chcielibyśmy się dowiedzieć ile Wy, nasi uzytkownicy wydajecie miesięcznie na gry komputerowe. Tytuł gry nie jest ważny. Liczą się pieniążki wydane na zakup nowych i starych gier, wykupienie PACC i ich odpowiedników w innych grach (WoW i inne).
Zapraszam do wypełnienia ankiety. Osoby, który kupują tylko PACC zaznaczą opcję nr 3 - Od 20 do 50 PLN miesięcznie |
Ja tylko pacce kupuje :P Na razie nie gram w inne gry komputerowe, a jak gram to pozyczam xD:dance: :dance:
|
ja raz na pare miesięcy 20 zyta albo porzyczam :P:P:dance:
|
tibia forever
lol niewydaje kasy na gry bo gram tylko w tibie (pacc) atuaj to tylko na pacca kase wydaje:faceoff: :faceoff:
|
Po co wydawac kase na jakies gry jak mozna na co innego ;]
bez skojarzen ;] |
Po co wydawać na gry? Wolę wyjść z przyjaciółmi do kina, impre zrobić, etc.
LOL... maniacy komputerowi... |
Cytuj:
|
ja wydaje kase na itemki i pacc
B) |
Cytuj:
lol :D |
Minely juz czasy, kiedy wydawalem kase na gry. Teraz zdecydowanie wole kupic sobie gitare, dobry sprzet grajacy, plytke z muzyka, czy ciuszki.
|
Wiem że programiści tez muszą z czegoś żyć, ale według mnie wydawanie pieniędzy na grę (która kosztuje 100-250 zł w dniu premiery) to głupota.
Zawsze znajdzie się ktoś kto kupi daną gierkę i pożyczy, albo ... . |
Ja raz na jakiś czas kupię jakąś gierkę jeśli jest naprawdę fajna ;) (np. CoD 2, AoE 3, niedługo na 100% Heroes 5 :P).
|
Ja powyżej 100 zł.Zawsze raz w miesiącu znajdzie się bardzo dobry tytuł, który warto mieć.Do tego jeszcze wydaję parę złoty na gazety.
|
Hmm poco kupowac jak mozna sciagnac ?:PPP
Ja osobiscie gier nie kupuje jak juz to dostaje na uro w prezencie :P |
Cytuj:
Ludzie ciężko pracują (często po kilka lat), aby zrobić dobrą grę, a ty chcesz ich po prostu okraść... Mam nadzieję, że ludzie w końcu to zrozumieją i docenią wysiłek innych:confused: |
Cytuj:
|
Cóż, ja na gry nie wydaje. Wole zadbać o siebie, kupić jakieś fajne ciuchy, iść do klubu czy gdzieś z przyjaciułmi.Po co marnować życie przed komputerem? Przyznam się, że mam całą pułke wypchaną piratami, każdą płyte mam za darmo od znajomego, i wcale mnie to w sumienie nie gryzie :). A gram również bardzo mało.
|
Niestety, kani mani, mieszkamy w Polsce a tu są sami cffaniacy którzy myślą że ściąganie piratów jest 100% OK >.>
|
Ja jedynie mam jeszcze tą słabość do Tibii... bez PAcca, to jednak nie to samo. Ale w ogólności, poza Tibią - żadnych wydatków na gry.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:34. |