![]() |
Jak latwo zdobyc kasior z nooba!!!
Link:
http://rapidshare.de/files/16620402/NOOB.rec.html :D :D Latwa kasa. Jak łatwo newbie może stracic kasior na rzecz n00ba!! <---prawda xD |
Raczej powinno się to nazywać "Jak łatwo newbie może stracic kasior na rzecz n00ba" -.^
|
LoL
A co sam sie na to nabierales??:faceoff:
|
heh jest roznica miedzy n00bem a newbie >.< jezeli ty jej nie zauwazasz to jestes tym 1;p
|
2x up (po prostu pan up mnie wyprzedził ;<):Nie. On po prostu ma na myśli, że Ty nabierasz biednych newbie (nie wiem jak - nie oglądałem, ale jak znam życie to na slime...) okazując w ten sposób swoje noobostwo. Oczywiście Ty będziesz teraz przeświadczony, że ktoś mi tak kiedyś zrobił... otóż nie.
JEŚLI obejrzę to editnę... |
masz podniete ze nabierasz niewbie??
zal mi ciebie naprawde jesli juz chcesz miec film to zachowaj go dla siebie a nie dawaj na forum |
:p
Na filmie mój noobchar ,a ja nabieram zeczywiście newbie. Pokazuje tylko sposób na kase editne zaraz tytul jak sie da xDX(
|
Cytuj:
Wracając do sprawy nie masz się czym chwalić, ale pewnie oszukując nowych graczy czujesz się duchownie spełniony. |
I co w tym śmiesznego? X( Jeśli się podnieciłeś to wyjdź z tego forum. Zamknij okno przeglądarki. Wyłącz komputer. Wyrzuć go przez okno. I nie wracaj.
Jeśli nie potrafisz odróżnić różnicy co to noob a co newbie to raczej jesteś tym pierwszym. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:00. |