![]() |
Propozycja sondy
Mam pomysł by użytkomnicy forum mogli dawać w tym temacie propozycje sondy(na stronie głównej).Jeśli modkowie się zgodzą to mogło by to wejść w życie można też przeprowadzić sonde do użytkowników czy chcą coś takiego.Gdyby już ktoś chciał dać propozycje sondy to proponyje uzasadnienie by pousty nie były nabijane i modkowie nie musieli dawać upomień i banów.
|
Moze byc.Moglo by byc tak ze napszyklad usery proponuja sondy(kazdy maxs 1)i mody potem wybieraja ta sodne.
Moje prpozycja sondy: Czego uzywasz: Axe Sword Distans Club czy fist fighting? |
Rzkminialismy to na forum dla adminow i modow xDD No ale w sumie moze byc, moze jakas propozycja bedzie ciekawa
|
maybe... "Na jakim servie grasz?"
-Aldora -Amera -Antic -....... -....... or... "Jaki masz lvl?" - -10 - 10-20 - 20-30 - 30-40 - 40-50 - 50-60 - 60-70 - 70-80 - 80-90 - 90-100 - 100+ |
Przerobiłem trochę sondy bo rzeczywiście się przedłużyły:
1. Na jakim typie świata grasz? a) PvP-enforced b) PvP c) non-PvP 2. Jaką profesją grasz? a) Knight b) Paladin c) Sorcerer d) Druid e) nie gram w Tibię 3. Jak oceniasz światy PvP-enforced? a) odlot! b) podoba mi się c) wszystko mi jedno d) nie lubię e) co to takiego? 4. Ile tibijskich profesji wypróbowałeś/aś? a) wszyskie! b) trzy c) dwie d) tylko jedną e) jestem na Rooku |
Pomysł dobry. Tylko małą uwaga : sonda jest tak skonstruowana, że max może być 10 odpowiedzi. Pamiętajcie także, że odpowiedzi nie mogą być za długie, bo się będzie ciągnęła strona w nieskończoność :P
|
sonda nr.1
jak długo grasz w tibię: - tydzień - miesiąc - kwartał - rok - 2 lata - 3 lata - 5 lat - od początku istnienia sonda nr. 2 dlaczego grasz profesją jaką grasz? - bo jest najlepsza jak dla mnie - bo kocham czarować - bo kocham ostre starcia - bo kocham walić z dystansu - wybrałem i mi się spodobała - jest wyważona - nie chce mi sie zmieniać |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:12. |