![]() |
Mój 2 WMV
|
Fajny filmik jakim to programem robiles potrzebuje taki program do nagrywania wlasnie ekranu nie chce tibia cam
|
W.y.m.i.o.t.
Stary! Wymiot;] nie wiem jak to zrobiłeś ale zmusiłeś mnie zeby sie wrócić na twój temat i ci komenta złorzyć. To jest za***iste, nie chodzi tylko o tibie bo mało tam tego, ale i pomysł i wykonanie ;]
GZ DLA TEGO PANA |
Cytuj:
ciesze sie ze filmik wam sie podobał :) dla takich komentarzy warto tworzyć :dance: |
Jeżeli sie domyslam to Twój 1 filmik to Lize Stalkera~~ . Mojim zdaniem 1 był o wiele lepszy niz ten, ale ten tez polecam do sciagniecia ;)
|
Wow!
Stary! Wymiatasz! Filmik wyrombany na maxa w kosmos :dance: Rób więcej tego, bo masz talent ;] Mógł byś mi powiedzieć jakich programów używałeś do przejść między scenkami i napisów? Z góry dzięki... pozdro!
|
hmm, no nie wiem.
filmik ma duzo milych efektow a tak naprawde akcja tibijska sie ogranjiczala do 1/3 filmiku nie wiem czemu ale raczej lubie ogladac filmy o tibii jak wejde na forum.tibia.pl :) btw. efekty naprawde ładne :P |
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php...inny+wszystkie ale to nie ten filmik który ty wymieniłes :) pierwszy moim skromnym zdaniem jest gorszy ale jak chcesz sam sie przekonaj :D Cytuj:
Cytuj:
ale niema co sie martwic własnie zaczołem grać na nowym servie i od poczatku zbieram materiały tak zeby 3 filmik to juz była rewelka nie z tej planety :) Wiecej komentarzy do tego filmiku prosze 8o :dance: :cygaro: |
mów jaki program użyłeś albo jestes hunted w tibii i masz bana na tym forum !!
a tak na serio to fajny film, rób więcej |
You are King!
Leman wymiatasz :D
Ten filmik jest lepszy od pierwszego a juz pierwszy byl zaje****8o Oby tak dalej ;) ;) You are King! :king: Szkoda ze juz nie grasz na Thori Bylo by o jednego normalnego h-lvl wiecej a tak to prawie sami idioci X( X( |
hej leman
zaraz filmik obejrze to bedzie edit
a tak poza tematem ja to kumpel z rl xardasa ;) jesli go jeszcze pamietasz |
Cytuj:
no a gdzie edit? :cygaro: :dance: |
sorki
sory ze to tyle trwalo ale stary mnie wczoraj z kompa wy.....
fajny filmik troszke cianka jakosc dzwieku ale fajne efekty i jedno pytanie ile fragow mialy twoje fd?:faceoff: Hail |
Cytuj:
wiem ze jak pierwszego dnia zaczełem pkowac na infernie to zabiłem około 40-50 osub w 1h :D:D potem juz tego ani nieliczyłem :D more coment plx :D:faceoff: |
Filmik Zaczepisty,mogło być troszeczke więcej Tibii,ale mimo wszystko jest dobrze =)
Btw. mógłbyś gdzieś wrzucić tą przed ostatnią piosenkę ? |
here u have :D
Cytuj:
http://a2.11mbit.in/un1FuD0oyl4j6K1b...3re2c/5z9nxG3M Z góry niema za co :dance: More comments plx :D:D |
zryty ten film
nie podoba mi sie wogle nie dosc ze lagi ta jeszcze jakies idiotyczne przejscia |
Fajny filmik. Moglbys wrzucic na server to techno, ktorego urywek byl bodajze jako drugi z kolei puszczony? ;)
@UP: Nie znasz sie stary... :) Pozdrawiam! Kapix. |
Cytuj:
ale jak wróce z roboty:faceoff: bo teraz musze na gipko tam leciecX( :D:D odezwe sie potem 8o |
Oke :) I jeszcze jedno, to jest pelna wersja czy tez intro? Jesli intro to podaj takze poza linkiem tytul i wykonawce. Z gory dziekuje.
Pozdrawiam! Kapix. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:56. |