![]() |
Ocera
Siemka.Przeglądając forum niezauważyłem wzmianek o niedawno powstałym serverze Ocera,który moim zdaniem został opanowany przez obcokrajowców.
Dlatego tez własnie w tym momencie skillując postanowiełm stworzyc nowy temat o tym serverze.Polaków grających na tym serwerze prosze o wypowiadanie sie szczególnie cen obowiązujacych na tym servie. P.S. Chociaz mało osób gra na tym servie mam straszne lagi, nie majac ich na zadnym innycm servie(tylko w niedziele).Czy wy tez macie lagi??? |
Ja zacząłem gre na Ocerze. Calkiem tu milo i przyjemnie xD troche trzeba bumpnac ten temat, a wiec wszyscy gracze z ocery dajcie o sobie znac !
|
Jak zobaczyłem ten temat to odrazu sie zarejestrowalem. ;) Na ocerze jest dosyc fajnie wczesniej gralem na balerze ale wszyscy kumple sie przeprowadzili na ocere i no i ja tez. Bo co mam sam siedziec? A tera znowu mnie zdradzili bo wszyscy na seqiuze graja X(
|
: D
Daje o sobie znać.
|
ej zauważyliście że na ocerze jest bardzo nuuudno!!!! nawet wojny gildii zadnej nie ma ;( i jest tylko 1 gildia polska!!!! X( o kur** ale ludzi daje o sobie znac xD
|
Cytuj:
|
Pawsken dobrze gada. Jak chcecie wojen itp to zapraszam na Xerene tego wszystkiego tutaj jest pod dostatkiem.
Cieszcie sie tym ze macie tam spokuj :] |
Cytuj:
|
Czy nie ma wojen? Ostatnio przyjaciele z mojego servera ktorzy mają postacie na serverach przegrali jedną wojne. Mam na myśli: Intact Mage, Venon Yep, itp.
Czy nudno jest bez wojny? Na waszym miejscu od razu uciekłbym z tego servera, jest on w pełni opanowany przez brazylijczyków - Czyli długo tam nie posiedzicie. |
Dopiero zaczeła się wojna piomiędzy dwoma najlepszymi gildiami:Bross Forever vs. Broters of Peaces w miarę możliwości będę aktualizował ten temat...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:57. |